Nesze!szer

E-sminksuli - Sminkre fel!

2011. június 21.
 
Summertime
 
Megérkezett a nyár, napfény, tengerpart, pálmafák… ám hiába bármilyen bronzbarna bőr, egy kis pirosító mindig jól jön. A sápadtság kiváló ellenszere, friss, élettel teli kinézetet kölcsönöz. Volt idő, amikor a nők ujjukkal csipkedték orcájukat, így adtak színt arcuknak. Ha épp nincs más eszköz a kezedben, nyugodtan járj el Te is így! Lehet, hogy még soha az életedben nem használtál pirosítót? Kezdd egy mályvás, puha rózsaszínnel, ezzel rontani nem tudsz. Eszközöd mindig legyen egy nagyobb, úgymond „fluffy” ecset. Ez egy kissé szétálló, dús szőrű, kerek végű ecset, épp az arccsontodra fekszik és a megfelelő területen, a megfelelő sávban dolgozik. Ha már itt tartunk, a sávokról ejtsünk pár szót. Igyekezz a pirosítót úgy felvinni, hogy a széleit puhán dolgozd el, és ne egy meghatározott vonalban látszódjon. A pirosítónak is az a lényege, hogy a természetes szépséged kiemelje, erősítse. Szerencsére a pirosítóval is lehet elfedni, korrigálni, mégpedig a már sokat említett semleges színű termékekkel. Ezt az arccsontod alá dolgozd. A legegyszerűbb kitapogatni ezt a részt, ám ha nem vagy biztos benne hova tedd, elárulok egy technikát, amivel kirajzolódik az ív: húzd be arcodat, mint amikor halacskát formálsz a száddal. A halántékodnál kezdd a festést, és mindenképpen ügyelj rá, hogy az íriszednél beljebb ne haladj. Nézd meg természetes fénynél hova esik arccsontod árnyéka, persze az is előfordulhat, hogy nincs neki, mert olyan az arcberendezésed. Erre találták ki az árnyékolást, amiről a megelőző sorokban írtam. Csüggedésre semmi ok, minden alakítható, csak a módszert kell megtanulni hozzá. 
Ha már a rózsás pírral megbarátkoztál, jöhetnek a narancs, barack árnyalatok. Érzéki színek ezek, azt Te döntöd el, mennyire maradsz visszafogott, vagy épp szabadjára engeded velük a benned rejlő szenvedélyt. Szóval, ha szexi amazonként szeretnél megjelenni, ez válaszd. Az árnyékolás egyidejű használatával pedig a wamp, vitális nő kinézetét kapod: bőrárnyalatú pír arccsontod alá a már említett módon, a barack árnyalattal pedig az élettel teliséged, életrevalóságodat fejezheted ki. Mi másról szólna a smink? Kívül megmutatjuk azt, amik belül vagyunk. A felvállalás a Te dolgod, de miért is tartanád magad vissza?

 
Nesze!Detti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr813003569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása