Nesze!szer

Na ezt használd, ha izgi flörtre vágysz!

2011. június 20.

 


 

Kánikula, forróság. A vízpart felett az égbolt tiszta kék. Ragyogó napsütés melegíti barnára sült bőrödet, és jóleső, lágy szellő lebbenti meg hajtincseidet. Mindeközben perzselő napsugarak szárítják fel testedről az utolsó kristálytiszta vízcseppeket. Meditáljunk csak tovább - itt az irodában! Képzeld el a fehér homokszemcsék napfényben való ezüstös csillogását, és azt, hogy egy ilyen tengerparti strandon fekszel, és semmi mást nem teszel, csupán élvezed a pillanat varázsát: a teljes szabadság örömét, a kihívást, a kalandot, és a vágyat arra, hogy meglovagold a hullámokat. Bármilyen hullámok is legyenek azok...Ez a Mistral világa. Egy-egy nyári illat, férfiaknak és nőknek.

 Női illat

Egy parfüm a modern, dinamikus és nyitott nők számára, akik élvezik a mindent és mindenkit átölelő és egyben megragadó tengerparti életet.

A természetes érzékiség és női magabiztosság ellenállhatatlan hulláma megmutatkozik a parfüm friss alapjegyében. A könnyű és gyümölcsös bergamott, cassis és grapefruit hihetetlen vitalitást áraszt.

A szívjegyben a frézia, a jázmin és rózsa könnyed, virágos szellője érezhető.

A lágy „tengeri forróság” alapjegyben a pézsma, a cédrusfa és a tonkabab adják az illat elengedhetetlen szexepiljét.

 

Férfi illat

Egy dinamikus és modern parfüm az aktív férfiak számára. Annak, akit meglátsz és erőteljesen megfogalmazódik benned: hmmmm, és ne tovább! Olyan, mint egy pezsdítő hullám, mely vizes és légies alkotóelemekből áll. Szinte érzed a kihívást a vízben, a szelet a hajadban, a sót a bőrödön. A speciális „tengeri szellő” nevű esszenciát, az ibolya levelek és a citrus gyümölcsök által. A geránium, dinnye és cédrusfa modern dinamikát ad az illatnak, míg az alapjegyben a forró homok akkord a pacsulival és a vetiverrel kombinálva teszi az illatot férfiasan divatossá.(Ezúton is keresnénk azt a férfit, aki már ilyet visel...egy nyári kaland jeligére)

 Amennyiben úgy érzed, a hűség a te ascendensed ezen a nyáron, hát nem ajánljuk a Mistralt. Viszont ha vérforraló nyaralásra vágysz... (Várjuk a beszámolókat!)

 Edt Natural Spray 30ml 4.590 Ft Müller drogériák

 

Nesze!Andi

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr662999458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása