Nesze!szer

Uma Thurman a Schweppesre, nem a szexre esküszik

2011. június 08.

 

 

Hol volt, hol nem volt, élt valahol Nicole Kidman, aki a Schweppes arca volt még nemrégiben. Bármennyire kedveljük is, azt kell mondjuk, egyre ijesztőbbek a vonásai a sok plasztikázástól, melyet persze bőszen tagad. (Illetve egyszer elismerte, próbálta a botoxot - de nem jött be neki...) Az üdítő most új orcát választott magának - Uma Thurmant. És megint túlzásba estek. Viszont jól. A jelenlegi reklámot David LaChapelle fotózta és rendezte, akinek művészi nagysága előtt egy kis sámlira ülve is leborulunk. Visszafogottnak nem mondanánk a kampány vonalát, az egészen biztos. Elég, ha csak a fenti képen megnézed Uma topánkáját. Nem egy vietnámi papucs, na.

A filmben pedig a styling elképesztő. A kevesebb több magyar mondást az alkotó és csapata még hírből sem hallotta, ettől vicces az egész. Uma kapott egy oltári nagy virágot a hajába, a ruháján flittert flitterre halmoztak, a karkötőinek pedig se szeri, se száma. Mégis harmonikus valahogy. A sminkjét sem neveznénk egy egyszerű kis nappalinak. Erős száj, erős szem, sőt homlokát is erősen megcsókolta a csillámos múzsa. A karakterét pedig szépen összegyúrták, hajazva Sharon Stone Elemi ösztönös szereplésére. A szerencsétlen újságíró (Michael Angaro), pedig Hugh Grant feledhetetlen jelenetét idézi bennünk. Van-e nő e földkerekségen, aki ne emlékezne arra a jelenetre, amikor Hugh a Lovak és kutyák (vagy Kutyák és lovak volt?) magazin nevét mondja oltári kínjában, midőn bejut Julia Robertshez a Sztárom a párom egyik legjobb jelenetében. (Egyébként a film óriási kedvencünk)

De visszatérve Umához - ez a kampány nekünk bebizonyította, hogy a giccs is lehet üdítően ízléses. Na, iszunk is rá egyet!

 

Nesze!P

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr402968149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása