Nesze!szer

Készülj a vizsgára - ravaszan!

2011. május 24.

 

 

Kint tombol a nyár, rekken a hőség, süti a nap is a maga pecsenyéjét - nálad pedig teljes a pánik. Vizsgaidőszakban vagy, ami nem a legtutibb ilyenkor, lássuk be. Sokat kéne még magolnod, lassan már a saját nevedre sem emlékszel, azt sem látod, hol a vége...de a kedved, hát az nem sok hozzá? Ismerős ez?

Hidd el, készülhetsz a vizsgákra ravaszabb üzemmódban is, csak résen kell lenned! A szóbeliken van nagy esélyed, hogy tiéd legyen minden elismerő cím. A legfontosabb: mindig minden körülmények között gondosan készülj fel. Nem, nem a tárgyból, mert az természetes (szinte)! A tanárból! Hány éves, mit szeret stb... Nyomozz utána! Pasi az illető? Akkor csajok, lehet nyugodtan kivágottabb a felső, mélyebb a dekoltázs és pici olyan parfüm, amely vaníliát tartalmaz - ez a legvágykeltőbb illat. Hatvan feletti férfi tanerőnél már inkább a némileg nyugtatóbb hatású, levendulás párfőmöket javallanánk, reméljük, az éberségét is el tudod altatni kicsit és megadja a jó jegyet. Nála ne vegyél fel semmiképpen villantós felsőrészt és jobb lenne, ha a szoknyád is gondosan a térded alá érne. Hölgy tanároknál egyet jegyezz meg, de azt nagyon! Soha ne akarj túl jól kinézni aznap! Ne és ne! Oké, hogy alapból jó csaj vagy, de hidd el, az irigység még a geodézián is nagy úr. Ha valamitől, hát attól most nem kell paráznod, hogy totál karikásak a szemeid! Ez egy olyan időszak, amikor örülnöd kell ennek, mintegy tárt karokkal fogadjuk ilyenkor a csúnyaságok megjelenését. Lássák csak szépen, hogy te milyen sok időt áldoztál az agyadnak az ő megtornáztatására. Amennyiben sehogy nem tudsz néhány szürkébb árkot produkálni a szemed alatt, na most vedd elő szépen a rózsaszín és lila festékeidet. Arra azért ügyelj, hogy ne a csillámos szemhéjpúderrel varázsolj beesett tekintetet magadnak. Növelheted a hatást, ha szemüveget veszel fel és beszéd közben leveszed - picit elnézést kérve a kialvatlan ábrázatodért. Az éberségedet pedig ginzeng alapú dolgokkal és a lakásban citrusos illatokkal növeld, felejtsd el a szárnyas italokat és barátait. Ja és a chipset is, mert attól úgy be fogsz vizesedni, hogy az utolsó vizsgád után nagy lesz a szenvedés - ha meglátod a narancsos bőrödet. Szoktál szolizni? Igen? Nem örülünk ennek, de most felejts el a sülészetet teljesen! Ki hinné el, hogy te romosra tanultad magadat, miközben a karjaid bronzos árnyalatban tündökölnek. Ja, és le a tűsarkakkal! Amennyiben randi is van aznap a táncrendedben, dobj a táskádba valami csinibb szandált, de vizsgázni valami csoszogós topánkába menjél be. Lányok, ez most nem a beauty queen választás, itt most a lét a tét! Legyetek ravaszak, nyugodtan játsszátok ki a tanárokat. Aki pedig rossz jegyet ad, na, azt meg vegye el az Alekosz!

 

Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr532928531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása