Nesze!szer

Nyerd meg a bikini alakodat!

2011. május 22.

 

 

 

Mondanánk néhány nevet: Claudia Schiffer, Elle MacPherson (a Test), Heidi Klum. Na jó, magyar neveink is vannak: Dukai Regina, Zimány Linda, Csomor Csilla, Szulák Andrea... És akkor nem is sorolnánk tovább, mert amiről most mesélünk nektek, az a világ egyik legismertebb és legjobb találmánya. Egy olyan szerkezet, amely felülírja azt a mondatot: nincs időm mozogni. Mert bizony, a Power Plate segítségével fél óra alatt leedzel.

Te is tartasz tőle, hogy fogsz mutatni majd bikiniben?  Talán vannak hurkácskáid, amelyek kivillannak itt és ott! Akkor ez a te módszered, nem más. Úgy képzeld el az egészet, mintha egy rezgő kerek akármin állnál, amíg mozogsz. A rezgés által már olyan harminc másodperc után úgy érzed néhány gyakorlatnál: na, most nem bírod tovább, még egy guggolás és kész vagy, mint a matek lecke. Erő- kardio- vagy akár nyújtógyakorlatokat is végezhetsz a gépen, természetesen mindig van melletted edző. A Power Plate másodpercenként 25-50 rezgést produkál. Ennyiszer húzódnak össze az izmaink is. "A rezgés felgyorsítja azt az edzést, amit a talajon végeznénk. Egy fél perces gyakorlat alatt 750-1500 alkalommal húzódik össze az izom." - mondja Cameron Russel. Egyébként még egy apró pletykánk is van hozzá, a világhírű gépet elsőként az orosz űrhajósoknál vetették be. A cél az izomtömegük és a csontsűrűség növelése és a keringés fokozása volt, hogy jobban viseljék az űrutazás nehézségeit. De ha te "csak" a mai rohanó világ nehézségeit és a csípő farmeredet szeretnéd jobban viselni, arra is kiváló ez a technika. Fogyhatsz vele, szálkásodhatsz és a narancsbőröd is simán világgá mehet. Több foci válogatott is ezen edz Amerikában, ha nekik bejött, neked miért ne? Számunkra első mozgásra szerelem volt ez a masina a Royal Klinikán. Fél órányi edzés, amelyben benne van a nyújtás is, maga a csodaság. Nem kell órákig senyvedni az edzőteremben, óriási súlyzókat emelni és mégis kerekedik az, aminek kerekednie kell. Nem halsz bele az edzésekbe, de mégis olyan energikus és formás leszel, hogy csak egy vakvarjú nem fogja észlelni rajtad a változást.

Na, kedved kaptál? Ha vállalod, hogy eljársz edzésekre és megírod nekünk a tapasztalataidat, megnyerhetsz tőlünk egy tíz alkalmas Power Plate bérletet. Lájkold a Power Plate oldalát, ezt az írást pedig osszad meg azokkal, akik figyelik a facebook oldaladat. Célunk, hogy minél több ember moccanjon meg, mert ez tényleg egy olyan módszer, amitől nem leszel izomkolosszus, de nőiesen karcsú és formás igen. Nincs több kifogás, ugye?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr512924976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása