Nesze!szer

Pénteki praktika

2011. május 20.

 

 

Köszönjük, kedves Univerzum, hogy beköszöntött a nyár. Tegnap este azt észleltük Budapesten, hogy a nyitott szórakozóhelyeken ki lehetne tenni a megtelt táblát - hurrá! És egyre többen rendeznek kerti grillezést, sütizést, erkélyen ücsörgős-iszogatós "dumikázást". Persze, ezzel a csodás időjárással többen is előkerültek, akiket nem annyira hiányoltunk télen, de... Ha kirándulást vagy Gödörben ücsörgést tervezel hétvégére, ne hagyd, hogy megegyenek a szúnyogok. Fújhatod és kenheted magad, ám ez elég macerás. Nekünk tavaly óta nagy kedvencünk a DM-ben vásárolható BugsLock szúnyogirtó karkötő. Több színben kapható, így nem kell azon senyvedni, hogy nem pásszol a dresszedhez. Ja, és kullancs ellen is hatásos - alapdarab a nyárra!

Holnap sétáltató napot tart a Vigyél haza alapítvány, így ha gondolkodnál egy kutyus örökbefogadásán, most a Városligetben megkezdhetitek az ismerkedést. Mert tudod, hogy akit megszelídítettél, azért felelős lettél! Tatán Patara van, ami azt jelenti, hogy visszacseppenhetsz a török idők harcaiba. Gyerekeseknek különösen ajánljuk! Kaposváron Sörmajális lesz, ennek most nem sorolnánk fel az előnyeit, aki fogékony eme nedűre - érezni fogja. Múzeumok Majálisa van Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeum csodás programokkal várja a kicsiket és a picit nagyobbakat - ingyenesen. Etyeken pedig most zajlik a szokásos Pincefesztivál. Itt torok nem marad szárazon, ha van kedved, battyyogd végig a szép dombokat - borásztól borászig. Töltődj a zöldben! Szombaton este buli is lesz, de napközben is megy a móka és muzsika szeretni fogod! Aki egyszer részt vesz egy ilyenen, évről-évre visszajár a pincék közé.

Most olyan energiák vannak földön és égen, hogy bármit sokkal könnyebben elindíthatsz. Használd ki, nyílj ki a világra és az vissza fog mosolyogni a virágos kedvedre! Vidám, barátkozós és szerelmes hétvégét nektek!

 

Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr462918618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bartush 2011.05.22. 22:22:56

Ezt a "dumikázást" nem kellett volna, pedig barátságos kis írás.
süti beállítások módosítása