Nesze!szer

Gél lakk. Szexi vagy nem?

2011. május 16.

 

 

Unokatestvérünk minap ujjongva mesélte, pici babája mellett neki megváltás, mióta vannak gél-lakkok. Így hetekig bírja a szín a körmén. Mi pedig megkértük körmös szakértőnket, Brigit, meséljen kicsit erről. Lakk-e ez vagy sem? Lájk-e ez vagy sem? 

Korunk új csodája az uv fényre kötő lakk. (Ezt harsogja minden reklám) Amennyiben ezt választjuk, nem kell attól tartanunk, hogy a táskában megcsörrenő telefon miatt nem szárad meg, pedig épp kiléptünk a szalon ajtaján. További előnye: nem kopik és pattog le egy-két nap után mint a hagyományos lakk. A forgalmazók egyre több szín piacra dobásával is kényeztetik a vendégeket. Amit szakértőként elmondhatok erről az új találmányról, hogy nem is olyan új. Korábban is létezett már a reszeléstől irtózók számára az oldható zselé, de eddig tégelyben árulták, nem a lakkos üvegcsében. Tehát csak a csomagolás más! Igen, jól értitek, ez is zselé, a fogalmak kavarognak már a nevében is! Becsapós, hiszen a lakkot használok a célközönség, mégis zseléről beszélünk - amit egy vegyszerrel lehet oldani, mint a zselét is a műkörömnél. Az elkészítési mechanizmus is ugyanaz mint a zselénél, mattitás (előreszelés), tapadás elősegítő zsírtalanító szerek majd uv lámpa és jöhet fixálás. Ha az elkészítési időt nézzük egy hagyományos manikűr plusz lakkozás és a zselés lakkozás között minimális eltérést fogunk tapasztalni. Fontos hogy a zselé-lakk saját körömre kerül, tehát az elkészült köröm hossza, formája a saját körmünkkel egyező lesz. Akik a kezükön nem szeretnének megválni a jól bevált műkörmüktől, azok is kipróbálhatják a lábukon a gél-lakkot.  Jön a strand szezon és nem kell majd aggódniuk hogy a lakk leázik az agárdi nádasban, vagy vízben ismerkedés közben, utóbbinál kellemetlen lehet ha a parton folytatódik a beszélgetés. Azoknak is ajánljuk, akik a műköröm szó hallatán vették az útlevelüket és emigráltak és csak az opi színeire esküdtek. Nem kell majd bajlódniuk hogy felpattog és lekopik, ja és legfőképp nem kell 2-3 naponta lemosni és újra lakkozni. Persze, kicsit soványabb a választék a színek terén, de a fejlődés megállíthatatlan! Színes nyarat kívánok nektek!

 

Nesze!Brigi 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr342909805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slynails 2011.12.28. 23:47:34

Szia! Javítani szeretnék pár dolgot! "mint a zselét a műkörömnél"- azt a zselét amit műkörömnél kell használni nem lehet leoldani!!! "mattítás(előreszelés)"- a kettő nem ugyanaz, gél lakknál CSAK mattítani kell.
süti beállítások módosítása