Nesze!szer

Ezt kend a hajadra a hétvégén!

2011. május 07.

 

Akkor idéznénk a reklámok szokott szövegét: száraz, fénytelen a hajad? Amennyiben igen, és fényesen csillogó tincsekre vágysz, ajánlanánk egy hétvégi rövid programot, mely nem igényel nagyobb befektetést. Mosd meg a hajad, majd menj ki a kamráig első lépésként!
Hozzávalók: 2 tojás sárgája, 2 evőkanál olívaolaj, 1 kiskanál citromlé, 1 kiskanál méz. Ezeket kutyuld szépen össze, majd masszírozd a hajadba! Amennyiben van kedvenc balzsamod, abból is keverhetsz bele kicsit. Rakjál rá fóliát vagy törölközőt, és ha időd engedi, melegítsd kicsit hajszárítóval is. Fél órát hagyd rajta. Hívd fel barátnődet, biztos van valaki, aki épp most szakított valami borzasztóan minősíthetetlen pasassal. Most jött el az ideje, hogy hagyd kibeszélni magából a panaszoknak az ő áradatát. Na, ha már elérkeztél: a te jobbat érdemelsz részhez - irány újra a fürdőszoba! Mosd le a pakolást! Az olíva úgy táplálja a tolladat, mint semmi más. Ja, viszont ne csodálkozz, ha a pasik ezután majd a te sorodba állnak be...

 

Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr72885755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása