Nesze!szer

Lájkolj és nyerj!

2011. május 03.

 

 
Nyakunkon a nyár, csak már szeretnénk jobban érezni! Egészen konkrétan a bőrünkön is! A Maybelline most megalkotta a 2011-es sminktrendjét, New York Coquette Boudoir a neve. Egy budoárban ugyanis minden megtörténhet! Gondoljunk csak arra, hogy Madame Pompadour királyi szeretőjének szórakoztatása mellett az államügyekbe is szépen belekotyogott. Marie Antioinette pedig szerencsejátékot folytatott a saját budoárjában. Ez a hely az érzékiség és a ravaszság keveréke, ezt a fonalat kapta el Larion Oscar, a márka sminkmestere is. Érzékiséget, könnyedtséget és titokzatosságot csempész a hölgyek arcára. Három stílust álmodott meg, mi most a Diamonds Boudoir névre hallgatót választottuk ki.
 
Arcunk színének, szerkezetének tökéletesítéséhez használd a légkönnyű Affinitone Mineral folyékony alapozót. Majd fixáld le az E-vitaminban gazdag Affinitone bársonyosan selymes púderrel. A szem kiemeléséhez válaszd az Expression Kajal fekete szemceruzát és kontúrozd alul, felül a szemet. Az Eye Studio Mono 621-es Sparkling Gold, szikrázó arany szemhéjpúderrel fesd ki a felső szemhéjat a szemzugtól kezdve. Majd az Eye Studio Mono 710-es Blazing Brown, bronzbarna színt a szem külső szélétől alul, felül. Satírozd úgy, hogy a két szín fedje egymást. A szem végső intenzitását a jól megválasztott szempillaspirál zárja. Próbáld ki a Volum’Express Colossal Cat Eyes szempillaspirált. Rafináltan dús és ívelt vadmacska tekintet azonnal. A természetes, nap csípte hatás kedvéért válaszd az Affinitone Blush arcpírosítót. Nappal a hidratált érzékien puha ajkak eléréséhez, használd a méznektárban gazdag, fényvisszaverő textúrájú Water Shine ajakrúzs 140-es Juicy Bubblegum árnyalatát. Este, akár a rúzsra rátéve válaszd a Water Shine Carats 113-as Rose Sparkle kifinomult és magas fényű szájfényt. Tökéletes kiegészítője- e fenséges sminknek, ha nappal a Colorama körömlakk 70-es Ballerina, este a 94-es Ultra Violet árnyalatát.
 
...És ha megnyernéd a Maybelline tündöklően szexi nyári újdonságait, lájkold a posztot itt és közösségi oldalunkon is. Engedd meg magadnak, hogy ezen a nyáron az legyél, aki tényleg vagy!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr602874408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása