Nesze!szer

Pénteki praktika 10.

2011. április 15.
 
 
Azt ugye asztrológus ismerőseinktől tudtuk, hogy az április nem lesz annyira könnyű hónap, de mindenből igyekezzük kihozni a legjobbat. Ha te sem tudsz igazán jól aludni a mostani telihold miatt, akkor vedd elő reggel a tuti otthoni fegyvert - a krumplit. Egy burgonyát reszelj le és borítsd azzal a szem környékét. Nem, olajat ne használj, itt nem kell kisütni semmit. Tíz perc és sokkal pihentebbnek tűnik majd a tekinteted. Kell is ez, mert szuper hasznos programokat ígér a hétvége!
A mostani víkend a kellemeset hasznossal jegyében telhet, ha te is úgy gondolod. Legnagyobb örömünkre például megkezdődött a XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. 25 ország, közel 100 neves alkotója, valamint 400 hazai és határon túli magyar író, tudós, művész részvételével. Dedikáltathatsz, vásárolhatsz, irodalmi esteket hallgathatsz, kerekasztal beszélgetéseknél okosodhatsz, de akár színházi bemutatót is megtekinthetsz. Ilyenkor szuper kedvezmények is vannak! A Book kiadó például kiváló szakácskönyveket hozott ki, minket megfőztek! Könyv a lelke mindennek, ne maradj otthon, irány a Millenáris. De ha a kortárs művészet más formájára vágynál, akkor irány a Várfok Galéria és Csiszér Zsuzsi kiállítása szombat délután, ahol tárlatvezetés is lesz. Igazán hasznossá teheted magad, ha délután kettőre kimész a Margitszigetre, ahol a Sportuszoda előtt várják azokat, akik társadalmi munkában tavaszi nagytakarítanák a szigetet. Aki vett már részt ilyen akcióban, az tudja, hogy a sok kicsi sokra megy és milyen jó érzés tenni valamit a saját környezetünkért. Szépülésre vágyó Nesze! olvasóknak a Syma csarnokban megrendezendő Beauty Fórumot ajánljuk, de csak erős idegzetűeknek, hisz itt két lépésenként valami szenzációs és forradalmi áttörésbe botlik az ember, ami a csodát ígéri, nem mást. Ha pedig csak csendesen szemlélődnél és vásárolgatnál, akkor irány a Wamp, ami most a Gödörnél lesz. Nézd meg például Soós Andrea mesés ékszereit, mi imádjuk ezeket az ezüst csodákat! Ezen a hétvégén a redesign a fő motívum, találhatsz porcelánból készült ékszert, teáscsészéből alkotott lámpát és sok mást. Nézz nagyokat és vedd ki ebből a hétvégéből, ami benne van!
 
 
Nesze!P

  

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr362827817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása