Nesze!szer

Extrém szépség született

2011. április 05.

 

 
Feledik születésnapunk alkalmából egy asztrológiai elemzést kaptunk ajándékba a Horoszkópgyár bloggerétől, R. Kövér Balázstól. Az asztrológus szerint blogunk a szépségápolás nagykövetének szerepére született.
 
A Nesze!szer igen „szép” csillagzat alatt született. Az első poszt megjelenésének pillanatában (azaz, amikor világra jött a blog) a Nap a Mérleg jegyében járt. Szépségápolással foglalkozó oldalnak keresve sem találhatnánk jobb napjegyet. A Mérlegek egyszerre bánnak jól a sminkecsettel és a nyilvánossággal. A kozmetikai tudományokban való elméleti és gyakorlati elmélyülésről a szintén a Mérlegben álló Merkúr gondoskodik. Ez a bolygó és jegy kombináció minden kozmetikus, fodrász és műkörmös álma. Akinek ugyanis a mérlegbe kerül a Merkúrja nemcsak a kellő észbeli képességeket kapja meg a csillagoktól ahhoz, hogy hihetetlenül nagy mennyiségű szépészeti elméletet bemagoljon (és fejből vágja a hialuronsav hatásmechanizmusát), de még a keze is ügyesebben mozog, mint bárki másnak. No persze a Neszének nincs keze, de lesz neki hosszú és sikeres életútja, erről gondoskodik a Szaturnusz, ami már a harmadik bolygó, amely a szépséggel és a szépségápolással azonosított Mérleg jegyében van a horoszkópban. A Nap-Szaturnusz-Merkúr Mérlegben létrejövő együttállása miatt elmondhatjuk, hogy a Nesze ragyogó, sikeres, folyamatosan fejlődő és igen okos szépségblog, amelyhez szerzői karmikus szálakkal kötődnek.
És akkor már csak egy gyors pillantást kell vetnünk az aszcendensre, hogy megtudjuk, mivel szeretteti meg magát olvasóival a blog: a Vízöntő aszcendenssel ugyanis a tetszetős megjelenés és a különleges ötletek mellett rengeteg közösségi szellem is hozzáadódik a Nesze!szer tulajdonságaihoz.
 
Nesze!szer csillagda
S hogy mit árulnak el még a csillagok kedvenc szépségblogunkról, azt majd talán fél év múlva, az egy éves szülinapon megtudhatjuk, de addig is, íme a csillagok üzenete arról, hogy melyik jegy szülöttei hogyan olvassák a Nesze!szert:
Kosok: Bátran tekintsétek szabálykönyvnek, kövessétek hűen a tanácsokat!
Bikák: Randi előtt nektek kötelező megnézni a Nesze szépségtippjeit!
Ikrek: Használjátok beszédtémának a barátnőkkel!
Rákok: Az otthoni praktikákat fogadjátok meg!
Oroszlánok: Nyugodtan vegyétek meg, ami megtetszik a blogon - jól jártok vele!
Szüzek: A csábítás fegyvertáraként tekinthettek az oldalra!
Mérlegek: Kövessetek minden posztot, hiszen hozzátok nagyon közel áll a téma!
Skorpiók: Ha már a barátnők tanácsában nem bíztok, higgyetek a Neszének!
Nyilasok: A legextrémebb sminktippeket is kipróbálhatjátok, amit itt olvastok!
Bakok: Bátran használjátok „szakkönyvként” az oldalt!
Vízöntők: Nyugodtan bízzatok meg a Nesze!szer tanácsaiban, még ha elsőre furcsákis.
Halak: Csak intuitívan! Hallgassatok a belső hangra, hogy melyik posztot kell elolvasnotok!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr922802771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buba K. 2011.04.05. 21:45:07

Kedves Patrícia!

Csodálom a szemléleted és bátorságod, ahogy ezt a blogot szerkeszted!
Gratulálok!

beautyka 2011.04.05. 22:00:22

@Buba K.: Köszönjük szépen! Nesze stáb
süti beállítások módosítása