Nesze!szer

Hajshow a jégen

2011. április 01.

 

Shine. Volume. Color. Repair. A 130 éves Wella a héten mutatta be legújabb termékcsaládját, a Wella Pro Series-t a budapesti Eiffel téren, amelynek backstage fotóit már az esemény napján elsőként mutattuk be nektek itt a közösségi oldalunkon. A piros-fehér ruhában korcsolyázó modellek mellett - a melbourne-i F1-es futamról hazatért - Szujó Zoltán hasított a jégen, mint a show házigazdája. Nagy Viktor a Wella fodrász-nagykövete és csapata készítette el a legutóbbi hajtrendeket, és azok utcai változatait. Van, amit nem lehet utánozni, de az innovatív márka szakértői a Wella Pro Series-zel a professzionális szalonérzést kívánják az otthonunkba varázsolni. Neked sikerülne ezeket a fürdőszobában megvalósítani?

 

 

"Fontos, hogy egy nő ne csak akkor érezze haját gyönyörűnek, amikor kilép a szalonból, hanem akár minden nap! (Szerintünk is!) A jó frizura a megfelelő fazon kiválasztásával és szakszerű hajvágással kezdődik, azonban hajunkat a fodrásztól kilépve is minden hajmosás alkalmával kondicionálni kell. Annak érdekében, hogy otthon is elkészíthessük a legutolsó frizuratrendek egyikét, javaslom, hogy a hölgyek konzultáljanak fodrászukkal, hogy elsajátíthassák a szükséges lépéseket, így ha rászánják az időt, gyönyörű frizurákat varázsolhatnak maguknak otthon is" - mondta Nagy Viktor. A lányok pedig, akik kisebb avagy nagyobb sikerrel próbáltak csúszni a jégnek látszó műanyagon, be is mutatták a hajkölteményeket. A frizurája mindenkinek szuper volt!

 

 

 

 

 

 

 

A Shine, Color, Volume és Repair samponokat és balzsamokat mától vásárolhatjátok meg az üzletekben. Ajánlott fogyasztói ára: 1199 Ft

 

Nesze!N

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr142790517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása