Nesze!szer

Rambo illat? Ne már!

2011. március 27.

 

Sly nem nyugszik, új harcba indul, tudtuk meg a héten a híradásokból. Úgy döntött, a következő évet saját vonala kiépítésének szenteli, a harcos betör a szépség- és divatiparba. (Szerencsére nem a plasztikai sebészet felé kacsingat új kárrierjében.) 2012-ben várhatjuk a saját korosztálya számára tervezett ruhák és alsónadrágok garmadáját, de parfümöt és napszemüveget is szán követőinek. A mi ihleti őt kérdésre pedig Rocky és Rambo figuráját hozta fel Stallone, akik ugye szinte időtlen idők óta elkísérik őt a pályáján. Mondjuk elgondolkodtató, milyen is lehet az Eau De Rambo majd? Valamiféle sós és tüzes jelleget tudnánk elképzelni a parfümnek, semmiféleképpen nem egy elnézést kérek, hogy élek típusú kreációt. Vajon kiütéssel nyer majd a többi márka ellen?

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr902775993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Martian (törölt) 2011.03.28. 06:42:32

Izzadság- és fingszag keverve... :)

Reterro 2011.03.28. 08:27:49

Érdekes lesz, hogy mit hoznak ki belőle!
Amúgy meg semmi köze nem lesz hozzá!

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.03.28. 09:17:01

Igazából az a furcsa, hogy még nem jöttek ezzel elő. Már a Cobra után meg kellett volna lovagolni ezt a vonalat, hiszen egy kígyós logóval sokmindent el lehetett volna adni.

ProfiPénzNeked! 2011.03.28. 10:14:39

Profi online pénzkeresés. Mindenki csak azu MLM-el meg a PTC oldalakkal tud jönni na és ott van a piramisjáték, meg a pilótajáték amely illegális de mire kiderül hogy az a kitalálója nagyot kaszált és eltűnt a színről! Ez az oldal nem mutat neked MLM-et Ptc oldalakat piramis és pilótajátékokat, itt olyan oldalakat mutatok amellyel tényleg lehet pénztkeresni, plusz sportfogadási tippek, rulett stratégia ingyen! Ami tényleg működik! Tudom hogy nem hiszel nekem mert már rengeteg emberben csalódtál ebben a témával kapcsolatosan! De megéri hinni! www.onlinepenz1.fw.hu

( azért ingyen tárhelyes mert átmenetileg feltöltés alatt áll a rendes domain!)

zseni.info · http://www.zseni.info 2011.03.28. 10:40:18

Na ez kemény lesz ha lesz parfümje biztos veszek tőle:D
süti beállítások módosítása