Nesze!szer

L'OCCITANE - A fény virága

2011. február 28.

 

 

Ragyogó és egyenletes arcszín - Vonzó szavak, amelyek vásárlásra ösztönöznek.  Radírozzak? Hidratáljak? Valóban úgy fogunk kinézni, mint a modellek a reklámokban? Mit tartalmaznak a L'OCCITANE tégelybe zárt idei újdonságai? Mi már tudjuk! 10 olvasónk bevonásával, 4 héten át teszteltük a L'OCCITANE Immortelle termékcsaládjának két új termékét.

Hetente kétszer frissítettük arcunkat egy világosító radírozó géllel, amely vízzel érintkezve hidratálóvá alakul. Fő összetevője egy mezei virág - Bellis perennis -, amely figyelemreméltó bőrvilágosító tulajdonsággal bír. A melaninszintézis három szintjén hatva segít megelőzni a pigmentáció egyenetlenségét. Huhh, ezt ígérik, de mit is jelent? A lényeg, hogy be is kell masszírozni arcbőrünkbe, nemcsak úgy odakenni. Gyengéden, körkörös mozdulatokkal belülről kifelé haladva a fülek irányába toltuk a radírozó szemcséket. Nem rossz kis cucc, gyengédebb textúrával rendelkezik a már megszokott bőrradírokénál. Hetente kétszer alkalmaztuk az új arcmaszkot is, amelyben organikus termesztésű Immortelle olajesszencia található. Azért azt jó tudni, hogy műtrágya nincs az arckrémben, nem? Megjegyzem, itt erős feszesítő effektet tapasztaltunk. Kicsit csípett, de ez normális. Öblítést követően megnyugodott. Dolgozott a hozzáadott extra fügekivonat. Bőrirritációt egyikünk sem tapasztalt.

 
Ki szeretne legközelebb tesztelni?
 
 
 
 Nesze!N

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr732698660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása