Nesze!szer

Vigasz-Oscar

2011. február 27.
 
 
Már egyet sem kell aludnunk és kiderül, kik a 83. Oscar díjkiosztó hoppon maradt sztárjai. A legjobb smink és maszk kategóriában idén Rick Baker és Dave Elsey van versenyben a Farkasember című filmben nyújtott munkájukért. Velük szemben Adrien Morot a Barney verziója (Barney's Version), valamint Edouard F. Henriques, Gregory Funk és Yolanda Toussieng Hosszú az út hazafelé (The Way Back) című filmek sminkmesterei állnak az aranyszobrocskáért. Közülük Baker a legismertebb, aki korábban már nyert Oscar-díjat. (Egy amerikai farkasember Londonban, 1982)
Vajon sikerül megdupláznia szobrainak a számát? Nyer vagy veszít? Egy biztos. Egy táska szajréval távozik. A jelöltek, akik idén nem nyernek  74.000 dollár értékű vigasz csomagban részesülnek, amelyek luxus márkák szabászati meglepetéseit, ékszer kollekcióit tartalmazzák. Minden évben óriási érdeklődés előzi meg, mit is kapnak a nomináltak és a díjátadók. Ebben az évben a Black Swan csillogó kövecskés táskája a legdrágább, de van hattyús babycake is. Száz dolláros kis ajándékozás ez, hogy mosolygósan induljon a hétfő reggel. Képzeljétek, flip-flopot is hazavihet az, aki vágyik rá, és van, aki akár kilenc barátjával elmehet túrázni Afrikába, ahol a legképzett masszőrök ápolják a celebségben megfáradt izmokat. Továbbá tartalmaz az ajándékcsomag menő fitness bérleteket, kristállyal kivert iPad készülékeket és tonnányi csodakrémeket, amelyet csak az A-listás vendégek használnak eleve. Sőt, még nyaralni is elküldik őket egy lakatlan szigetre. Jó, mi?
Nesze!N

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr272695655

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Colin Firth autogramja 2011.02.28. 06:32:38

Ma hajnalra kiderült, VI. György király szerepe meghozta Colin Firth brit színésznek a legnagyobb filmes elismerést, az Oscar-díjat. Az Amerikai Filmakadémia döntése gyakorlatilag papírforma eredményt hozott, Colin Firth kiváló alakításá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása