Nesze!szer

Pénteki praktika

2011. február 25.

 

Egészen biztos, úgy minden harmadik mondatunk ezen a héten: mikor lesz már tavasz? Igen nehezen bírjuk már ezt a telet, főleg, hogy Szegeden például óriási hó van. De ne csüggedjünk, inkább lepjük meg magunkat ezzel és azzal. Egy jó fagyika sütivel estére, vagy például Harry Potterék kedvence, a vajsör? Hmmm? Ez mindennél jobb csemege, eléggé addiktív tud tőle lenne az ember lánya. 10 gramm vajat olvasszál fel és piríts meg rajta egy evőkanál cukrot, vagy akár mézzel, édesítőszerrel is dolgozhatsz. Pillanatok alatt karamellizálódik és jöhet is már rá a két és fél deci tej. Mi szója típusúval is elkövettük - mesés lett! Ezután forrald fel, vedd le a tűzről, zutty, bele egy nagy bögrébe,pici fahéj rá és már kész is a vajsöröd. Extraként önthetsz bele picit rumot, vagy tehetsz tejszínt a tetejére, variálhatod, ahogy szeretnéd! Egészségedre!

Ma ha ügyes vagy és van egy márciusi Glamour magazinod, 2-től 20% kedvezmeny a Marionnaud uzleteiben! A Westendben Shoppingparti! Vasárnap pedig az Idegenvezetők Világnapja van, így ingyenesen mesélnek neked Budapest nevezetességeiről, nagyon sok remek programból választhatsz, akár a Falk Miksa utca szecessziós házai érdekelnek vagy mondjuk a Bauhaus stílus. Jó barangolást!

 

Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr382689379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása