Nesze!szer

Szexi varázslat zöld üzemmódban

2011. február 22.
 
 
Huhhh, találtunk egy csodát nektek. Meg persze magunknak is, ne legyünk itt álszentek! A márka holland, és hát nyugodjatok meg, nem sajtot vagy fapapucsot ajánlunk. A neve Greenland, 100 %-os természetes hatóanyagokon alapszanak a készítményei. Fürdő és testápolási termékekről beszélünk, nem másról. Most egy téli energiabomba szettet prezentálnánk, hisz ez a legújabb Fruit Emotion termékcsalád illatvonala. Kétfajta esszenciális olaj kivonatait tartalmazzák, amelyek igen intenzív hatást gyakorolnak a bőrre, meg persze nem mellesleg az érzékeinkre. Nyunyis, punnyadós, sehogy nem indul a reggel napokra ajánlanánk, csak vigyázz az extázissal a
fürdőszobában! Amennyiben te is kipróbálnád, oszd meg ezt a posztunkat barátaiddal és lehet, hogy tiéd lesz a grépfrútos-gyömbéres radírozó só, amellyel teljesen újjá varázsolhatod magad! (Na jó, lehet, hogy még valami meglepit belecsempészünk a csomagba...)
 
 
 
Greenland Fruit Emotions tusfürdő 600 ml - 3190 Ft,
fürdőolaj 250 ml - 2590 Ft, masszázs olaj 120 ml - 2290 Ft,

radírozó só 400 ml - 2290 Ft, testápoló vaj 100 ml - 2390 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr992679375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása