Nesze!szer

Mit üzen a Tarot a hétre?

2011. február 21.

 


BAK - Ez a hét a kreativitás jegyében telik. Az energia szintedet is megemelheted, ha saját kezűleg alkotsz valamit, amivel szebbé teheted az otthonod, vagy az íróasztalod.
VÍZÖNTŐ - Egy olyan pasi felbukkanása várható a héten, aki megzavarhatja a lelked! Ne téveszd össze az érzelmeidet, nem párkapcsolatról lesz szó, viszont komoly dolgokat tanulhatsz tőle, és ezekből táplálkozhatsz a jövődet illetően.
HALAK - A szerelem barátsággá transzformálása nem mindig működik! Ha kihűlt egy kapcsolat, akkor jobb kilépni belőle, és nem bolygatni a régi érzelmeket, mert ez sosem lesz tiszta, őszinte, baráti szeretet...
KOS - Töltődj fel, egyél több vitamint, és tölts több időt a szabad levegőn, mert szükséged lesz az energiádra! Hétvégén már újra a régi fényedben kell tündökölnöd!
BIKA - Meg kel tanulnod lemondani is. Nem akarhatsz egyszerre ennyi mindent, mert így elvész az érték, és az, hogy mi is igazán fontos számodra! Állíts fel sorrendet, és könnyen rájöhetsz, hogy sok fölösleges dolog viszi el az energiádat!
IKREK - Tanuld meg, hogy mindennek ára van! Neked is! Ha elaprózod magad, akkor nem vesznek majd komolyan. Állj ki a véleményed mellett, és ne akarj olyan dolgokkal foglalkozni, amik nem méltók hozzád!
RÁK - Ne hagyd magad befolyásolni! Jó irányban indultál el, a terveid sikert hoznak, ha nem engeded másoknak, hogy lebeszéljenek róla!
OROSZLÁN - A hét második felében feszültség várható a családban, próbáld higgadt fejjel kezelni a konfliktusokat! Ha belemész a harcba, könnyen magad ellen fordíthatod azokat, akiket szeretsz!
SZŰZ - Ez a hét kedvez mindenféle munkával kapcsolatos tárgyalásnak. A szerződés, amit most kötsz, sikert hoz, és most anyagilag is várható egy kis fellendülés.
MÉRLEG - Már érezheted, hogy csupa új dolog van kialakulóban körülötted, de ne félj ezektől, légy bátor. Ezek az energiák jót tesznek majd neked, engedd, hogy megtörténjen, ami rád vár. Szükséged van most a változásokra.
SKORPIÓ - A saját életedet éld, ne a szüleid példáját akard követni. Ami nekik nem sikerült, azt te meg tudod tenni, és nem kell, hogy a lábnyomukban járj!
NYILAS - A hét második felében feszültség várható a családban, próbáld higgadt fejjel kezelni a konfliktusokat! Nincs szükséged arra, hogy magad ellen fordítsd azokat, akiket szeretsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1002677610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása