Nesze!szer

Pénteki praktika

2011. február 18.

 

 

Hurrá, megint hétvége! Kár, hogy tavaszt nem adnak még hozzá, de ami késik... Buli lesz nálatok? Erről jut eszunkbe kedvenc barátunk, az ecet! Ez egy csoda, kérem alássan. Amennyiben totál dohányfüst a lakásod, helyezzél el egy tálkában ecetet oda, ahol a szag a legdurvább. A sushi vacsora után is az ecetes mosást ajánlanánk kacsóidnak, kiválóan elűzi a halnak az ő illatát. Kiborult a Kadarka a terítőre, te pedig másnaposan, kávéval a kezedben kóborolsz a lakásban? Töröld át ecetes szivaccsal az egészet és hipp-hopp, eltűnik a folt, még akár a tollé is, bizony ám! Sima szivaccsal törölj még rajta egyet utána. Ha pedig kedvenc blúzodból nem jön ki egy húzósabb izzadtság foltocska, akkor a só és ecet kombó a kiváló fegyver! Kis dörzsi ezzel, aztán utána zsupsz a mosógépbe vele. Egyébként ez utóbbit is tisztíthatod barátunkkal, indítsd el ecetes üresjáratban a masinát. Megfáztál? Vagy torokGyula ez? Egy pici kanál alamecet és méz keveréke a te italod! Ha a  durva másnaposságtól nem éppen csodás a lehelleted, öblögethetsz is vele. Nem kell mindenkinek eldobnia magát a szagoktól.

Hétvégére ajánlanánk budapestieknek a wampot, szerencsére újra a Millenárison lesznek vasárnap. Farsang és design várnak bőven, meg koncertek is. Előtte szombaton Borjour (www.borjour.hu), 90 borász remekeit kóstolhatod meg, még száz szabad jegyük van jelen pillanatban. De ha klásszikra vágysz, akkor holnap a MÜPÁ-ban Schubert-maraton vár, ehhez pedig elegáns öltözködés dukál. Tudod, Nanushkka még három napig nyitva a Fashion Streeten, Tóth Bori pedig óriási sale-ben van a hétvégén. Abodi Dórihoz pedig bármikor betérhetsz a Ráday utcába - imádni fogod! Aki pedig szerelmével hirtelen világgá menne, annak Nagykanizsán javasolnánk a Fánk fesztivált. Egészségedre ezt a hétvégét, süss ki magadnak valami igazán jót!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr172669936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása