Nesze!szer

(F)eldobod magad

2011. február 17.

 

 

Beauty tippek

 

Kint szakad a minden, nem tudni, eső-e vagy hó. Jöhetne már a tavasz, nem?

Adunk néhány gyors tippet, amellyel feldobhatod az irodai hangulatodat (is).

Ugorj ki gyorsan a mosdóba. Tegyél iziben egy kis pirosítót az arcodra, sokkal élettelibbnek tűnsz majd te is, hidd el. Az egyik dolog után pedig jön a másik. Gondold azt, hogy te ma mindenkire mosolyogni fogsz. A világ pedig visszamosolyog rád, meglátod. Kibontott hajjal mentél ma dolgozni? Sebaj? Délután csinálj viccesen két copfot magadnak, vagy akár egy lófarkat. Ez utóbbi most nagyon trendi, amelyet szinte kötelező picit kócos hajból meggyártani. Nyisd ki a tekinteted! Erősítsd meg a szempilláidon a spirált, igéző tekintetedet még a postázóban is észlelni fogják. Ha nincs időd és kedved újra megrajzolni a reggeli sminkedet, akkor spriccelj egy kis vízet az arcodra és most jöhet még egy pici alapozó és társai.

Ilyen időben mindenképp hordj színeket, szürke is lehangolt mindenki tud lenni, az nem nagy kunszt. A L'oreal Glam Shine szájfényei akár hat órán át is tartanak, javasolnánk a napi használatát. Ne hagyd, hogy az állandóan dörmögő kollégák lehúzzanak téged. Nézd az egészet úgy, mintha színházban ülnél. Ők egy tragédiában szerepelnek, te pedig vígjátéknak éljed meg az egészet. Mosolygós délutánt!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr382667869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása