Nesze!szer

Ehető rúzs? - Egészségedre!

2011. február 14.

 
Hogy mik vannak?! Megáll az ember esze! Gondoltad volna, hogy egy nő olyan két és fél kiló rúzst „eszik meg” élete során? Én nem gondoltam, de tény, hogy mire odaérek valahova, addigra felét lenyalogatom. Juj, mennyi vegyi anyag!  A The Body Shopnál viszont helyettünk is gondoltak egy nagyot, és megalkották nekünk az ehető rúzst, illetve rúzsokat, merthogy többféle kapható, már Magyarországon is (www.netbodyshop.hu).   A rúzsok alapanyagai növényi eredetűek, és megfelelnek az EU élelmiszertörvényének. Ebből adódóan ízig-vérig bio cuccok, melyek nem csak hidratálnak, de (állítólag) ehetőek is. Azért állítólag, mert ugye tudjuk, hogy nem éppen minden ehető, ha ehető alapanyagokból is áll…
Persze, én nem sarkallok senkit arra, hogy kipróbálja, hogy fogyasztható-e (mármint úgy, hogy megegye), de ha már akarva, akaratlanul szép lassan úgyis ez lesz a vége, akkor inkább legyen természetes, mint vegyi. 
 
Hatóanyagai és összetevői között található bioméhviasz, napraforgómag olaj, pálmaolaj, kakaóvaj és szűz biokókuszolaj Szamoa szigetéről. Ezek mind hidratálják, puhítják, ápolják, táplálják a bőrt, ráadásul ez utóbbi fantasztikus illatot kölcsönöz ajkadnak. A kakaóvaj extrán puhít, mivel testhőmérsékleten olvad, a bioméhviasz pedig erősen hidratál, mert benntartja a bőr természetes nedvességét.  Az ízek közül is válogathatsz bőségesen. Kapható barack, dinnye, málna, papaya, licsi, vajkaramell, cukorka, bodza, sáfrány, gránátalma, és még ki tudja, milyen ízben. Ja, ebben már bent van az ajakbalzsam is. Merthogy az is van. Mindegy, a lényeg ugyanaz mindkettőnél. Természetes. Ehető.
 
Az áruk olyan 4000 forintot kóstál, ha esetleg úgy döntesz, hogy megkóstolnád…
 
Nesze!Andi
 
Delipscious Sheer Lip Colour 3980 Ft
Delipscious Tinted Lip Balm 3980 Ft
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr422660909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása