Nesze!szer

Mit üzen a Tarot a hétre?

2011. február 13.
 
 

BAK - Dobd fel a ruhatárad egy új darabbal, és vesd bele magad az éjszakába! Szerda- csütörtök táján észvesztő kalandban lehet részed!
VÍZÖNTŐ - 
Kellemes társaságra lelhetsz egy Ikrek jegyű pasi személyében. Az sem kizárt, hogy ebből nem csak egy röpke kaland keletkezik!
HALAK - Az önfeláldozást, és a dagadt ruhát ezen a héten hagyd másra! Engedd kényeztetni magad, a pasidnak is szüksége van arra, hogy férfinak érezze magát melletted!
KOS - 
Ha mostanában szakítottál, akkor még adj egy kis időt a lelkednek. Nem szabad azonnal fejest ugrani egy új kapcsolatba, előbb vond le a tanulságokat az előzőből!
BIKA - 
Ha mindig otthon üldögélsz, nem talál rád a szerelem! Mozdulj ki, hétvégén menj bulizni a barátnőiddel, ugyanis most nagy eséllyel találkozhatsz valakivel, akitől újra repkedni kezdenek a lelkedben a pillangók...
IKREK - 
Most nem biztos, hogy a pasizással kellene foglalkoznod, előbb tégy rendet a lelkedben. Amíg szétszórt vagy, addig nem kopogtat be az, akire igazán szükséged van!
RÁK - 
Ideje befejezni a búslakodást, és a múlt boncolgatását. Ami elmúlt, azt el kell engedni. Előre koncentrálj, és bátran várd a jövőt!
OROSZLÁN -
 A péntek lehet a te napod! Csípd ki magad, és csípj fel valakit! Arra azonban figyelj, hogy ne akarj többet attól, aki csak egy éjszakára kapható!
SZŰZ - 
Ha pasi lennél, te szeretnéd azt a nőt, aki most szembenéz veled a tükörből??? Változtatnod kell sok mindenen, és erre a következő két hét megfelelő időszak lesz. Hozz áldozatokat magadért, és a jövődért!
MÉRLEG - 
Talán sokkal régebben, és mélyebben gyökerezik a problémád oka, mint azt gondolnád... Hétvégén ülj le a barátaiddal, és kérj tőlük tanácsot, ők vajon miben látják a te görcseid okát...
SKORPIÓ -
 Ha mindig keménynek mutatod magad, akkor kizárt, hogy ezeket a falakat áttöri, vagy egyáltalán akarja áttörni egy pasi. Nézz mélyen magadba, és dobd le magadról végre a Jégkirálynő jelmezt!
NYILAS -
 Ez a hét még nem hozza meg számodra az igazit, viszont február utolsó napjaiban találkozhatsz valakivel, akivel szép kapcsolat alakulhat ki. Készülj fel rá testileg, lelkileg!


Zoltán Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr932658858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása