Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel! 16.

2011. február 07.
 
 
 
Elengedhetetlen ecsetek IV.rész
A ráadás
 
Persze, meg tudjuk kézzel is csinálni, és elég kettő darab is, ám én mégis szeretnélek bevezetni Titeket a sűrűjébe. Az ecsetrengetegbe…
Múlt héten megismerhettétek a három alap ecsetet, most következzenek a kiegészítő eszközök. 
 
224
A már említett, kedvenc 217 ecsethez hasonló, de ennek szőrei lazábbak, így jobban szétterülnek. Gömbölyű végű. 
Használhatod a korrektorodhoz, leginkább azonban az árnyékoláshoz nyúlunk érte. Ha egy lágy füstös szemet szeretnél, épp csak annyi szürkét a szemed köré, mint egy fuvallat, mely épphogy megérint, mindenképpen ezzel az ecsettel dolgozz. Tömörséget ne várj tőle, a puhítások igazi mestere.
 
 
263 (vagy 266)
Ferde végű ecset. Nem is gondolnád, milyen sokoldalú. 
Használd a szemöldök kiegészítésére, színezésére, formázására.
Erős, határozott vonalaknál jó szolgálatot tesz, legfőképp a tusvonalnál, mivel formájából adódóan megkönnyíti annak elkészítését. Az alsó szempillasor alá könnyedén be tudsz nyúlni, közvetlenül a szempillatőhöz is befér, így nem marad hézag az árnyékolás és a pillatő között. 
A mélyítővonal precíz kialakításához is kérheted a segítségét. Ha konkrét ívet szeretnél adni szemráncodnak, érdemes egy ferde végű ecsettel dolgozni.
 
204, illetve Mascara Wands (így találjátok az üzletben)
Látszólag fölösleges, de nem az!
A szemöldök szálainak igazítására, a szempillák szétválasztására. A pillákról az esetleges fölösleget könnyedén leszedheted vele, vagy ha már tudsz tincses pillát ragasztani, azok helyre igazgatásában is segít.
A Mascara Wands 20 darabos csomag, melyben rövid nyelű szempillakefék vannak. Ugyanazt a célt szolgálja, mint a 204, valamint használd higiéniai szempontokból akkor, ha barátnőidet fested a saját szempillafestékeddel. Nyúlj a tubusba egy ilyen eldobható applikátorral, és megelőzöd az esetleges fertőzéseket. 
 
Nesze!Detti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr242644001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása