Nesze!szer

A Bond-lány újra akcióban

2011. január 25.

 

 



Akiknek vékonykák a hajszálai komoly problémákkal került eddig szembe. Bár minden irigykedésünk az övék, amikor a hajszárítás számukra olyan egy perc tizenkét másodperc alatt lezajlik. Olga Kurylenko, aki az utolsó Bond-lány volt, szintén nem büszkélkedhet vastag szálú hajzuhataggal. Aki ilyen hajjal rendelkezik, tudja, hogy a balzsamozás mindig kényes kérdés. Mert a pici szálacskák a balzsamot nem annyira kedvelik, sokszor szopott gombóc jelleget ölt egy fej az "ápolás" után. Amennyiben meg nincs balzsam, akkor az Óz szalmabábujának fizimiskáját cipeli az ember lánya a fején. Így a Pantene fejlesztői gondoltak egyet és kivették a fele szilikont a balzsamból, melyet a vékony szálú hajúaknak szánták, meg persze Olgának. Így megszülettett az Aqua Light balzsam, sokak nagy örömére. Ez utóbbi egyébként könnyebben kiöblíthető a hajból, így hipp és hopp készen leszünk. Két mosás között pedig az ápoló sprayt ajánlják, mely adja az erőt és a könnyedtség érzését, sajnálatos módon csak a hajnak, és nemcsak a nehéz napokon. De persze pakolást is kiötlöttek és hatoltak Pantenék, így ebből is találunk speciálisat az ápolás érdekében. Indulhat a bevetés! Olgának, aki a Pantene arca,  vagyis haja, bejött a cucc, miért nem működne nálunk? Csak itt kell lennie James Bondnak is valahol? Mindegy, addig mi bőszen rázzuk a tincseinket! 

 

 


Pantene Aqua Light sampon (250 ml), balzsam (200 ml) és a kétkomponensű spray ajánlott fogyasztói ára 799 Ft, a hajpakolásé 1149 Ft. 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr882612113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása