Nesze!szer

Mit üzen a Tarot a hétre?

2011. január 24.

 




BAK - Koncentrálj jobban a munkádra, és kerüld a civakodást a kollégáiddal! Ezen a héten könnyen bajba kerülhetsz, ha nem teszel lakatot a szádra!
VÍZÖNTŐ - 
Próbálj meg elszakadni a múlttól, és a jövőre koncentrálj! Több lehetőség is áll előtted, hogy változtass a jövődön, de ha csak toporogsz, akkor elszalasztod őket!
HALAK - Bármennyire is nehéz, meg kell tanulnod megbocsátani! Egy ex- szerető "szelleme" még mindig gátol abban, hogy új párkapcsolatod legyen. Engedd el!
KOS - 
Kicsit vegyél vissza a tempóból! Ha így rohansz, és kapkodsz, az egészséged kárára mehet! Lazíts kicsit, törődj többet a barátaiddal!
BIKA - 
Gondold át a párkapcsolatodat! Biztos, hogy mindent megkapsz ettől a pasitól? Üljetek le, és beszéljétek át, hogy mitől lenne teljes a boldogságotok!
IKREK - 
Új kapcsolat a láthatáron? Lehet, hogy ez a srác nem az igazi, de talán egy lehetőséget adhatnál neki. Ne zárkózz be előtte, engedd magad sodródni az érzelmekkel!
RÁK - 
Erre a hétre ne tervezz komoly beruházásokat! Ha nagyobb kiadásra készülsz, várj vele egy hetet, ne siesd el, mert később lehet, hogy megbánod ezt a döntést!
OROSZLÁN - 
A barátaidnak, és a családtagjaidnak szükségük van rád! Nem minden a munka és az anyagi jólét, szükséged van mosolyokra is!
SZŰZ - 
Ez a hét nem kedvez a tárgyalásoknak, komoly megbeszéléseknek! Minden ilyesmit próbálj áttenni a jövő hétre! Sokat bukhatsz most anyagilag, ha igent mondasz szerződésekre!
MÉRLEG - 
Figyelj ezen a héten sokkal jobban oda a közlekedésnél! Óvatosabban vezess, és ne fuss át a zebrán, ha már piros a lámpa! Balesetveszély!
SKORPIÓ - 
Valaki távozik az életedből, ám közvetlenül utána érkezik is egy újabb ember, aki sok- sok energiát ad majd neked, és vele felhőtlenül jól érzed majd magad.
NYILAS -
 Ne engedd, hogy befolyásoljanak! Valaki féltékeny rád, és rosszindulatú dolgokra képes csak azért, hogy félreállítson! Állj a sarkadra, és figyelj oda a kollégáidra!




Zoltán Tamás

+3630 555 7931           

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr12608802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása