Nesze!szer

Neked van Élet-diplomád?

2011. január 14.
 
 
Az utóbbi években nagyon trendi munka mellett újabb és újabb főiskolákat végezni, képezni magunkat. Viszont egy diploma nem az élethez ad képesítést, hanem egy szakma, hivatás végzéséhez biztosít tudást. Ám az igazi kihívásra, az életre, a boldogság megtalálására nem nyújt megfelelő megoldást. Önértékelni, helyesen dönteni, felelősséget vállalni és megoldani – na, azt bizony nem oktatják a fősulikon.
Ezért is tetszett meg nekünk, hogy január 22-én megrendezik az V. Pozitív Gondolkodók Napját, ahol elvégezhetünk nyolc osztályt (nyolc előadás lesz), amely segítséget jelenthet a kiegyensúlyozott, gazdag élethez. Pszichoterapeutától sikeres sportolón, üzletemberen át, spirituális gondolkodóig hallgathatunk igazán használható és motiváló előadásokat szakértőktől és persze a teremteni tudáshoz is kapunk új eszközöket. Aki nyitott arra, hogy végre sínre tegye kis világát és mindennapjait, nem akar egy helyben toporogni és beragadva maradni, annak igazán megéri egy napot szánni arra, hogy legyen Élet-diplomája. Mi leginkább Veres Kriszta előadását várjuk, mert nagyon megtetszett ez a mondata: Sokan egy életet leélnek úgy, hogy problémákat akarnak megoldani, és minél többet megoldanak, annál több lesz. Na jó, szóval mi biztosan ott leszünk. 
Érd el, amit szeretnél! - szerintünk. Www.pozitivgondolkodoknapja.com
 
 

 

 

Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr752582922

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: meble lubin 2018.05.19. 08:32:09

Insurance cross selling letters - xeukorf

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása