Nesze!szer

Cserepes a szád?

2011. január 06.
 
 
 
 
A karácsony óta tartó hideg nemcsak öltözködésünkre van hatással, - nincs ember, aki ne Michelin-babának nézne ki - hanem a bőrünkre is.
Mivel az orrunkat és a szánkat nem igazán tudjuk bebugyolálni, ez utóbbi minden bizonnyal cserepedésnek indul.
Ezt használja ki sok cég, aki ajakápolót árul. Lássuk be, ezek sokszor semmit nem érnek, azonkívül, hogy szépen növeljük a márka bevételeit.
Mert bizony, a szánk az a terület, ahonnan szintén el kell távolítani az elhalt hámsejteket, hogy az újra szép lehessen. Ezután jöhet bármi más.
Amennyiben van otthon egy csepp babaolajunk, azzal finoman masszírozzuk át szánkat és a környékét. Utána egy puha törölközővel töröljük át,
hogy aminek nem kell, az már ne maradjon ott. Ezután pedig jöhet egy kis méz, amely átpuhítja a bőrt.Finomabb bőrradírral is próbálkozhatunk, mert ha nem újítjuk meg itt a területet, bármit kenünk rá - cseppet sem számít. Még utcára lépés előtt kenjünk be ajkunkat zsíros ápolóval, de ne használjunk túl sokat, mert azzal csak ártunk.
A legtöbb cégnek van már hidratálós ajakápolója is, mi a Clarins 02-es árnyalatú Instant Light termékét kedveljük. Ja, persze természetesen a Carmex mellett. Mióta világ a világ, a Carmexnél jobbat nem találtak fel.
Sminkesek és a szépségiparban dolgozók emlékeznek még arra az időre, amikor Amerikából hozták barátaink ezt a csodát. Egy jó éve már a hazai drogériákban is beszerezhető a termék. Persze, próbálkozhat az ember lánya mással is, de teljesen felesleges. 1937 óta ez a planéta legjobb szájápolója. Ilyenkor pedig természetes, hogy a közértbe sem ugrunk le a szánk carmexezése nélkül.

Nem szájalunk, ez tény! 

 

Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr242564632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása