Nesze!szer

Beautorium 6.

2011. január 05.
 
 
 
 
Mese nincs, vizsgák igen. Éljenek az egyetemistalét apró örömei, de persze ilyenkor sem kell lemondanod a csúcsformádról. Van pár egyszerű tippünk, hogyan vészeld át a stresszhorrort.
 
Tudjuk, hogy általában hajnali négyig tanulsz, de próbálj minden reggelt egy kis mozgással kezdeni. Húsz perc jóga, negyed óra futás, vagy bármi, ami elég oxigént juttat az agysejtjeidhez. Ettől több lesz az energiád, a mozgás rászoktatja a szervezeted a munkára, így jobban fog az agyad.
Víz, víz, víz és cukortalan gyümölcslé, hogy a reggelre a szemed alá gyűlt szatyrok hamar eltűnjenek, kávé helyett zöld, vagy mate tea. Utóbbitól nem leszel függő, de nem csak hidratál belülről, hanem szellemileg is felpörget. Amikor eszel, figyelj oda, hogy elég ásványi anyagot és vitamint pakolj a sejtjeidbe.
Ha vörös szemekkel ébredsz, húzd ki őket a bőrödnél picit sötétebb szemceruzával az alsó szempilla vonalad mentén. A szemcsepp is jó barát ilyenkor, meg a kékes árnyalatú spirál, mert az a szemed fehérségét hangsúlyozza a pirossága helyett.
A bőrödnek jót tehet olykor egy kis frissítő permet, talán jobban is esik ilyenkor, mint a parfüm. A citrusos illatok ébren tartanak. Ha nem bírsz már a karikákkal, elő a zöldes árnyalatú korrektorral, és a pirosítóval. Fáradt bőrre viszont a kevesebb több.
Ne stresszeld túl. Véget fog érni, és ha csak napi fél órát is, de szánj egy pici időt olyan dolgokra is, amikről nem a vizsga jut eszedbe. Meglátod, egy-egy jól sikerült agyzsibbasztás után ez is csodát tesz.

 
Nesze!Tam

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr122563666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása