Nesze!szer

Megasztár: stylingból 1-es!

2010. december 18.

 
Paródiát láttunk tegnap, nem mást. Stílusparódiát a Megasztár döntőben. Mert mi, a magunk részéről pótvizsgára küldenénk erősen a műsor stylist gárdáját. Elképesztő amatőr és olcsó volt minden, mint egy vidéki búcsúban. 
A megmérettetés hetei alatt is számos tragédiát láttunk a színpadon és itt nem Bikicsunáj tündöklésére gondolunk. Egész egyszerűen olyan közepes megoldások és anyagok kerültek a nagyközönség elé, mintha a kínai piac karácsonyi ünnepségsorozatán vettünk volna részt. Ordító alapvető hibák történtek a hetek alatt. Mindenkinél csak azt hangsúlyozták, amit nem kellett volna. Claudiának a hosszú ruhákban gondosan kiemelték a hasát, mert minek mutatnák meg a mellét vagy a vállát, hiszen az szép például. De pocakra utalást tettek többször is, erős lamé anyagot rakva rá, amelyről tudjuk, hogy egy szomáliai éhező modell testén mutat csak jól, vagy hát ugye hasleszorítós bugyi kell hozzá – ezt már Bridget Jonestól is megtanulhattuk. Tilla pedig… na jó, az első epizódban amikor harangozott a nadrág a lábszárán, elindult vele a lejtő. Giorgioból minden egyes alkalommal ízléstelen óriás bonbon lett, a jó pasi Kállay Saunders András pedig helyenként első áldozóra hasonlított. Kökény Attila stílusát néhányszor sikerült eltalálni, amennyiben azt gondoljuk, az ő jövője csak és kizárólag füstös kis vidéki kocsmák és kultúrok szegletében telik majd. Szegény Tolvai Reni meg, aki  nem egy szilfid karcsú teremtés… hát vele egész egyszerűen nagyon randán ki…tak a stylistok. Lássuk be, ennek a lánynak rombusz alakja van. Ezt pedig számos alkalommal igyekeztek kihangsúlyozni. A legelképesztőbb a múlt hét volt, ahol egy olyan farmert adtak rá, ami ordítva hívja fel a figyelmet az alak előnytelenségére. A koptatás és a csípőnadrág tragikus volt, nem más. Az egyébként pedig zseniálisan kinéző blézert úgy tette tönkre, mintha nem is lett volna. A döntőn a zsűri úgy nézett ki, mint általában az óvodai tablón néznek ki a gyerekek, amikor anyuka megpróbálja szépen felöltöztetni a kis Bélát. Friderikusz a csokornyakkendővel úgy festett, mintha érdeklődés hiányában elmaradt volna a nyaka, Eszenyi Enikő pedig elfelejtett kijönni a budoárjából – legalábbis ezt tükrözte a dressz. Liptai Claudia pedig…hát, ahogy Lakatos Márk fogalmazott: elképesztő űrruhában volt. Ennél már csak az volt ízléstelenebb, hogy szinte azt is láttuk az alsó kameraállásokból, amit nagyon nem kellett volna. És akkor arról nem is beszéltünk, hogy mennyire volt sok a túl erős száj és túl erős szem egyeseknél. A smink, a haj és a styling annyira nem volt összhangban, mintha a Száztagú cigányzenekar tagjai sosem próbálnának együtt és együtt kezdenék játszani ugyanazt a zenét. Sírva könyörögtük vissza magunkban az első széria gárdáját, Kockáékat, Lakatos Márkot, a merész de vállalható megoldásokat, a profizmust. 
Egyetlen darabot láttunk a Megasztárban, ami mindent vitt styling szempontjából. Szíj Melinda agyonmosott kék kardigánja telitalálat volt. Ja, hogy az a versenyző sajátja volt? Hát akkor a Megasztár 5 stáb leülhet: egyes! 

Nesze!P

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr612523857

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A nagy Megafaktor szavazás 2010.12.20. 00:53:53

Érdekesen alakult ez a két döntő. Érdekesen egyformán. A recept: Harmadik helyről kiesik az, akit addig a közönség kedvenceként a többség végső befutónak várt, hogy aztán a döntőben az utolsó kettő közül az esélytelenebbnek tartott versenyző vigye el ...

Trackback: Nyitok egy jósdát :-) 2010.12.18. 15:06:24

Azt hiszem Paul, a (ma már csak megboldogult) polip sehol sincs hozzám képest. Augusztus végén ezt írtam a Megasztárról: Van ugyanis egy (elismerem, teljesen légből kapott) elméletem: 1. A páratlan számú Megasztár évadok jobbak voltak. 2. A páratlan...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_karmapolice_ 2010.12.18. 15:21:05

- stílus paródia: egy szó, így írják: STÍLUSPARÓDIA
- olyan, hogy "elindult vele a lejtő" nincs, a szerző bizonyára azt akarta írni, hogy "elindult a lejtőn", mert olyan kifejezés van csak
- "Georgioból"-t úgy írják helyesen, hogy GIORGIÓBÓL
- csípő nadrág: egy szó, nem jelzős szerkezet
- kamera állás: szintén egy szó, egybe kell írni.

beautyka is leülhet: egyes!

beautyka is leülhet: egyes!

Kivlov 2010.12.18. 15:26:52

Reni suna+.
végre nem egy zörgő csontú ropi, mint amiket szépségnek neveznek manapság. megvannak a formái ott ahol kell és annyi...

boldii10 2010.12.18. 15:34:15

Az ezek szerint nincs meg, hogy a ruhákat külön verseny keretében tervezték, amiről hétről-hétre volt is esténként műsor, kb. csütörtökön, ott is voltak versenyzők, el is búcsúzott valaki sírva, hogy pedig milyen jó volt a piros nejlonkabát amit ő tervezett annó stb.
De biztos van nálam hozzáértőbb...

z003 2010.12.18. 15:40:58

Összefoglalom mi volt gázos.
-ruhák
-smink
-táncosok (bár lehet inkább a koreográfusnak járnak a fäszkorbács)
- arcba nyomott stroboszkóp, folytonos atomvillanás

boldii10 2010.12.18. 15:47:06

@atrazin:
Szerintem még ami gáz volt az a
-másik tv csatorna szapulás próbálkozása
-a világszínvonalú szó helytelen használata (lehetőséget adunk a zenészeknek, hogy világszínvonalúak legyenek - a lehetőség most is megvan ugye...)
-Andy Vajna pénzének beajánlása, más hírességek nyalása
-A jajj de ez a világ legjobb döntője hangsúlyozása miközben ugye,...

meg amit még majd írtok.

taecleau 2010.12.18. 15:48:21

@_karmapolice_: Énmeg úg yhallottam 2011 még több nylevtannácit ad majd a világnak.

Cselo 2010.12.18. 15:56:14

Reni nagyon szép nő és néha tényleg nagyon előnytelenül öltöztették. A csodálatos hangja és előadói stílusa azonban elfeledtette.

jürgen baromartz 2010.12.18. 16:01:20

@taecleau: ettől még magyarul illene tudnia annak aki blogol bazmeg.

Ronald 2010.12.18. 16:01:20

.
Drága beutyka! Sajnos nem bírtam elolvasni a cikket - a tördelése miatt. Vagyis a "tördeletlensége" miatt.

Fogadj el egy tanácsot: írni is úgy kell - mint ahogy beszélünk.
Tehát néha veszünk levegőt is...no meg tartunk egy kis szünetet - mielőtt áttérnénk egy új gondolatra. Ha vannak új gondolatok, persze.

Tehát ajánlom az ENTER billentyű használatát néha - új gondolat előtt, meg akár kétszer is.

Hidd el nekem - sokkal olvashatóbb lesz az írásod - és nem pedig egy összeborított, se vége-se hossza szóhalmaz.
.

Überspannung 2010.12.18. 16:03:15

mi az hogy előnytelen az alakja...
én pl. nagyon bírom az ilyen testalkatú nőket, sunáznám előről-hátulról, az ilyen kufferbe jó pakolni.
Csak aztán nehogy elrontsák és elkezdjen fogyózni.

jürgen baromartz 2010.12.18. 16:03:35

amúgy ez az "elindult vele a lejtő" tényleg katasztrófa :D

ilyennel index címlap, ecsém...

ms. popy 2010.12.18. 16:27:35

ne mááá.. utálom,ha elterelik a szót a lényegről... kit érdekelnek a posztoló helyesírási hiányosságai??? ez egy blog bameg, nem az ÉS... a bejegyzés igazat szól, second hand ruhák, kukabúvárok, majomparádé, maskarák, díszfaszok...

butyko 2010.12.18. 16:35:43

A mélypont szvsz. Klaudia beöltöztetése cirkuszi műlovarnővé...
A döntőn pedig az ő combjai nagyobb hangsúlyt kaptak,mint a többi fellépő együttvéve.

lobster thermidor 2010.12.18. 16:58:09

@Obi Wan:

Te Obi, ez Csubakkának szép, de énekesnőnek nem.
A birodalmi lépegetőnek pakold inkább a kufferját...:)

Transylvanianmixedgrill 2010.12.18. 17:11:56

Szerintem tegnap nem csak a ruhák voltak gyászosak, a zenei mélypont az volt, amikor Rúzsa Magdi énekelt a fiúkkal, és mindent elmondott a Megasztár 5. zenei minőségéről, hogy a kiesett fijúcskáknak semmi hangja. Duplanulla. Amúgy tegnap egyedül Rúzsa Magdi volt úgy öltöztetve, ahogy egy korszerű sztárt öltöztetnek, atomszexi volt a bőrhatású leggingsben.

bungics (törölt) 2010.12.18. 17:15:22

Igen, jókat írsz, tényleg egy tragédia volt a "sztájling" az egész műsor alatt.
De ami engem a legjobban idegesít évek óta, hogy a Liptai Kalóriát képtelenek egyszer felöltöztetni normálisan! Ha már neki nincs annyi esze, hogy tudná mi előnyös, mi előnytelen, akkor legalább a stylistoknak lenne. De nem. Szerintem direkt szivatják és csinálnak belőle bohocót. Annyira ostoba az a nő!

Ron iz Dumbledore 2010.12.18. 17:16:53

Aki ilyen szart néz, meg is érdemli.

csillagkutya seven 2010.12.18. 17:34:50

Nem értem, hogy miért kell folyton kiemelni Renáta alakját! Olyan, amilyen. Amivel viszont egyet értek azok a stylistok ámokfutásai, bár a végén valamelyest javultak, de szarok voltak!

balazsman 2010.12.18. 17:42:38

én is azon csodálkoztam, hgy egy ilyen erős versenyben, mint ami ebben a szezonban volt a két ker.tv zenés műsorai között, éppen a stylingon esnek el: ez a Divaddiktátoros mellékszál hatalmas hiba volt.
először is: jelmezek készültek, nem fellépőruhák. a "versenyzők" nagyon amatőrök voltak, helyenként irritálóak. Nem értem azt sem, hogy a legbénább jelölt, az a kis szőrös majom hogy tudott a végéig eljutni.
Egy ilyen zászlóshajó műsorhoz való ruhakölcsönzésnél válogathattak volna a legmenőbb cuccok között, az RTL meg is tette, énekeseik a szezon európai szintű trendjét viselték, nagyjából személyre szabottan. A fércművek a TV2-n még iparművészetis lila ködnek sem voltak mondhatók, kifejezetten egy olyan "iskolát" képviseltek, ami amatőrök divattervezését próbálja fejleszteni, azokét, akiket nem vettek fel az egyetemre, és a kisebb magániskolákba sem.
A csatorna egy viszonylag népszerű külföldi formátumot, a "Topmodell leszek"-ből kinőtt "Divattervező leszek"-et akarta utánozni (ezek amúgy tipikusan nem országos tévékbe való sorozatok, általában kisebb nézettségű tematikus csatornákon találják meg közönségüket) azzal a csavarral, hogy összekapcsolja a tervezők versenyét és a fejőstehén tehetségkutatót - ami sajnos nem erre való, ott profi holmikkal kell megtámogatni az énekeseket, hiszen a zenekarok sem kezdő garázsbandák voltak mögöttük, a hang- és fénytechnikáról nem is beszélve.

Andó Ildikó amúgy tehetséges stylist, korábban az Elle divatszerkesztője volt, egyszerűen nem értem, hogy adhatta arcát-nevét ehhez a hulladékhoz...

gastro vazze 2010.12.18. 18:01:01

@Obi Wan: az egy dolog, ha valakinek kerek nagyobb popsija van, de szegény Tolvai Reni, úgy néz ki, mint egy telefosott búvárruha...Párizsi bokák, girbegurba, de rövid és duci lábak, michelin hurka hastájékon. Egyedül a cickók jók, meg, hogy szinte minden haj jól állhat neki. ennyi.

Hurri Kán 2010.12.18. 18:26:34

Még ha Renikének csak a rombusz teste lenne a legnagyobb baja.

Aretha Franklint pl. sosem kimondottan a szépségéért szerettük, már ha valaki érti....

babsz 2010.12.18. 18:39:28

@_karmapolice_: igen, ezenkívül "óriásbonbon" és "elsőáldozó". A posztoló pótvizsgával dobálózik, pedig neki sem ártana egy.

Aki nincs tisztában az alapvető helyesírással, ne írjon már blogot.

babsz 2010.12.18. 18:41:09

Hja, az egybefolyó szövegről nem is beszélve... rettenet az egész. Na mindegy, olvassa, akinek ez megfelel.

Taxman 2010.12.18. 18:42:36

Tolvai Renáta jó énekes, hogy nem Aretha Franklin, azt meg tudjuk.
Az meg, hogy milyen az alakja? Énekes, nem pléjmét.
A jelmezek meg tényleg "viccesek" voltak. Szegény Dzsordzsóból pl. minden héten bohócot csináltak.

knorbert 2010.12.18. 18:56:50

igazán igénybe vehették volna Stacey és Clinton segítségét... (Mit ne vegyél fel? - Discovery Travel&Living, minden nap, h t t p : / / port.hu/mit_ne_vegyel_fel_what_not_to_wear/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=14234689&i_topic_id=1 )

Kugelblitz 2010.12.18. 18:59:14

Csak irigyek vagytok mindannyian !

pucros 2010.12.18. 19:14:21

Nem értem, hogy olyan terepen, ahol nincs egzakt tuti, hanem CSAK ízlés dolga az egész, hogyan veszik a bátorságot bárkik úgy tálalni a saját érzéseiket, mintha objektív tények lennének.

2010.12.18. 19:23:00

..tisztázzuk: a műsorvezetőket és a zsűrorokat Andó Ildikó vezető stylist (ruhafelelős!!!) öltöztette, a versenyzőket meg a szintén az ő irányításával működő ruhás verseny résztvevői...látszott a sietség, mert normális körülmények között nem lehet 5-6 nap alatt hibák nélkül végigvinni a ruhatár kialakítását...volt nem kevés rossz választás.
...nem volt jobb a valaki által emlegetett Lakatos Márk sem a korábbi versenyeken: szenzációsnak nem mondható megoldásai voltak, mint a mindenki nadrágjára ráaggatott óralánc, vagy a rendelkezésére álló egyetlen szmoking felsőt minden adásban másra aggatta a csillámos trikókhoz...az is rémes volt...

2010.12.18. 19:35:15

Liptai Klaudia magasan felvágott szoknyája tényleg borzalom volt. Oszlop lábak...

viktor134 2010.12.18. 19:38:19

a ruha tényleg előnytelen volt. a renin tutira.

Kanten_vagyok_Montarzsiból 2010.12.18. 19:45:17

Ezek a megasztáros arcok (de xfact is) elképesztően jellegtelen, unalmas arcok.
Semmi vér, semmi humor,nulla. Erre a Renire a kutya nem fog emlékezni 1 hónap múlva! Talán nem is baj...
A kis prolilány-melinda sokkal emlékezetesebb a "HagyessekmárkiMertMindenkiKurváraUtál" hozzáállásával.

fumerin 2010.12.18. 19:55:07

Cikkhez annyit: olvashatatlan, halmozás, tagolás nélkül, brrrrrr....

Ruhák: Nem tudom elhinni, hogy nem volt kéznél tükör:S

Jamesboci 2010.12.18. 20:11:16

eyikből sem lesz énekes, az tuti. és asszem erről szólt volna, nem a valagról...

mákosnudli 2010.12.18. 21:13:18

@_karmapolice_:
A lássuk be után meg vessző kell. (Lássuk be, hogy...)

Kelly és a szexi dög 2010.12.18. 21:13:28

Végre valaki kimondta, amatőr egy szarság volt az egész

Davido 2010.12.18. 21:27:20

Inkább legyen stylingból egyesem, mint helyesírásból... Neked, kedves blogíró, abból van...

2010.12.18. 22:51:18

@Kivlov: nem igaz. kövér lány, húszat szedsz fel belőle a kultúrban. hogy értsd? tehéééééén! mú, bazmeg!

Hurri Kán 2010.12.18. 22:54:27

@Kivlov:
Az. Lehetetlen mellérúgni :DDD

SBSB 2010.12.18. 23:08:38

@taecleau: Igen, ha nem éppen hibásan tudsz valamit és kijavít az illető, az csakis náci lehet. Nem tudom ki használta ezt a szót így először, de gyanítom köze volt az alábbi szavak létrejöttéhez is: munkahelyteremtés, megélhetési bűnözés. Ha különböző emberek, akkor összekötve belerúgni őket a zajló Dunába.

annyi amennyi · http://gadgetshop.blog.hu/ 2010.12.18. 23:25:19

"Lássuk be, ennek a lánynak rombusz alakja van."
A rombusz szép, áramvonalas forma. Egy rombusz is lehet megasztár.

M&Ms (törölt) 2010.12.19. 00:07:12

Jó poszt, minden szavával egyetértek. Egyébként az egész műsor kritikán aluli volt, a zénekesekkel az élen, de ezt már akkor lehetett tudni, amikor az x-faktor elől kimenekítették a pénteki esti sávba.

wahed ithnen 2010.12.19. 00:50:17

Ez a téma megért egy blog-bejegyzést ?

:o))))

Fikázni ilyesmit egy blogban finoman szólva a kutyát nem érdekli. Ez a téma csak egy tucat bennfentes színházi öltöztetőt és média "stylist-ot" tud meghatni.

Ez tényleg foglalkoztatott téged ? :o)))

irány a szánalmas.hu

Én csak futólag pillantottam bele néha ebbe a műsorba, mert ez a sok szegény sztárjelölt nem képes lekötni a figyelememet 3 percnél tovább, de a posztoló láthatóan igen elmélyülten elemezte az összes adást.
Értelmes dolog nem tud lekötni ?

killercsiga 2010.12.19. 02:16:30

a farmer nem is rossz pedig, én kúrnám simán, feltéve hogy azt a felső szar bigyódzsekit le lehet szedni valahogy.

killercsiga 2010.12.19. 02:18:32

@wahed ithnen:
hé te pöcs, a szanalmas.hu-t ne baszogassad, az egész értelmes dolog a maga módján.

bagaela · http://kremmarka.blog.hu/ 2010.12.19. 02:25:29

@wahed ithnen: ejej. Na ez a téma ponthogy megérne egy blogbejegyzést, nem egészene gy ILYEN blogbejegyzést, de megérne, mert a müsor kszitöi megprobáltak valami uj dolgot mutatni, nagyon értékelendö modon.

@balazsman: igen, ando ildiko még minidg az ellenél van, tele az ujság az ö nevével.
A divatkreátor nem volt eleve holt ötlet, nem is holmi hülyegyerekek mentek oda az oviból mert javarészt diplomamunkákat vittek (akár az iparrol akár a kreából) de 4-5 nap alatt megcsinálni egy öltözéket ugy hogy van, hogy az utolsó 2 napban kell ujrakezdeni, enm egyszerü, még egy gyakorlott(saját szezonos kollekciot árulo) tervezönek is nehéz, ö fél év alatttervez 15-20 darabot, itt hetente kellett több verziot...kemény.

Az elején nagyon bénáztak - nem ismertéka versenyzők, hogy mi kell színpadra (mivel nem 'fellépöruha-tervezöi szakra jártak) nem nagyon tudtak a pálcikán és a modellalkaton kivül másban gondolkodni, de nem is 'szabó'-verseny volt, hanem tervezés.

Azért születtek baromi jo kreációk, a vége felé egyre inkább beljöttek.

Az x-faktorhoz képest meg, hát, kinek mi, de számomra az x-faktor olyan jelentéktelen öltözékeket vonultat fel, hogy az észveszejtő-így énis felöltözök nap mint nap, ahogy azok teszik. De ez tv-müsor, itt azért jo, ha kitünnek az öltözzékkel is.
A külföldi x-faktorokban is elég neves darabokat viselnek, meg extré kombinációkat...nálunk meg felöltözetik öket a jaens klubbol? Érdekes.

Plusz az x-faktorban nem volt egyetlen igazán elönytelen külsejű versenyző sem, mindenki vékony, viszonylag formás, karakteres...a mega meg televolt teltkarcsu és annál még nehezebb sulycsoportu versenyzökkel. De a megűsoknak még az igazán gnom Szij melindára is sikerült isteni jo szerelést adni. Azért az szép volt.

balazsman 2010.12.19. 02:36:38

@bagaela: érdekes módon az egyedüli értékelhető megjelenés csak Szíjhoz köthető, meg talán egyszer a Kökényhez.

a teltkarcsú csajokkal lehetett volna mit kezdeni, a kidolgozott testű félvérrel még inkább, az elején meg volt egykét "szomszédfiú" - na azokból sem bohócot kellett volna csinálni. A dagi srác meg úgy ahogy van színpadképtelen volt, azzal nem lehetett mit kezdeni, az tény. a kislányt nem is említem, az egy vicc volt.
Anno, amikor Beyoncé lánybandában énekelt, az anyja volt a tervezőjük - úgy is néztek ki... mint valami aerobikbajnokságra készülő albán tánccsoport. Van egy vékony határvonal, ahol a hétköznapi ruhákból a sztár hoz ki többet, meg ahol a sztárt többé feljavítja egy különleges darab. Ezt a nehéz megtalálni, sztem a Faktorban ez jobban ment.
Lényegében a fő gondom az újbóli formátumlopással volt, és azzal, hogy tévesen keverték össze egy tehetségkutatóval. csináltak volna inkább egy standard divattervező-versenyt, kisebbet hibáztak volna. (TV2 saját gyártás - örökösen mellényúlnak...)

bagaela · http://kremmarka.blog.hu/ 2010.12.19. 02:39:29

@balazsman: ja, és az aktuális elleben bennevan a divatkreátorban szereplö srácok által tervezett 'kis fekete' ruha, mindenkinek kellett csinálni egy verziot, kifejezetten jó ruhák születtek.

Goompah 2010.12.19. 03:56:39

@_karmapolice_:

"A megmérettetés hetei alatt is számos tragédiát láttunk a színpadon"

A megmérettetésről (helyesen: megméretésről) nem is beszélve. Egy másik blogban már írtam erről kommentet, persze ott is kioktattak, hogy a megmérettetés forma a helyes. :( Majd biztos itt is jönnek a megjegyzések, ha még holnap is címlapon lesz a poszt.

Goompah 2010.12.19. 04:00:13

@_karmapolice_:

"A megmérettetés hetei alatt is számos tragédiát láttunk a színpadon"

A megmérettetésről (helyesen: megméretésről) nem is beszélve. Egy másik blogban már írtam erről kommentet, persze ott is kioktattak, hogy a megmérettetés forma a helyes. :( Majd biztos itt is jönnek a megjegyzések, ha még holnap is címlapon lesz a poszt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.12.19. 07:22:43

" Elképesztő amatőr és olcsó volt minden, mint egy vidéki búcsúban. "
Az egész műsor ilyen. Az előző x db. is az volt, és a klónja is. Most tűnt fel? :)

ff48bp 2010.12.19. 07:23:09

Nem értem ezt a királyi többest, amit blogíró használ. Mivel egy ilyen írás értelemszerűen nem tükrözheti a nagy többség véleményét, hiszen nem kérdőív adatai alapján készült, vagy nem használt valamilyen reprezentatív felmérést, így csak azt tudom mondani, visszautasítom az ilyen stílust, függetlenül attól, hogy igazat írt vagy nem. Tehát az első mondat így helyes: Paródiát láttam tegnap, nem mást.
Az is igaz, erre meg az ember azt mondja: na és, ezt kár volt megírnod, mert a másik néző máshogy látta, csak az időd fecsérelted a véleményeddel.

Nemzeti Gonosz Törpe 2010.12.19. 08:14:19

a legnagyobb gáz megint az volt, hogy határon túliak versenyeztek a cigányokkal....egy jó kis zsidó sem volt? mint Pl. a Király Viktor???

nothing.at.all (törölt) 2010.12.19. 09:04:15

az x-faktorban a nórára egyszer gumicsizmát adtak.:D nálam ez viszi a pálmát.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.12.19. 09:56:05

Nem értem miért csinálnak a stylistok bohócot a szereplőkből...?

sunázósün 2010.12.19. 10:26:54

Aki ilyen műsorban szerepet vállal az alapból bohóc, hát akkor nézzen is úgy ki.

wovbagger 2010.12.19. 10:55:57

Először a helyesírást kéne megtanulnia a posztolónak, mert ez így: egyes, leülhetsz!

röntgenszeműlány 2010.12.19. 11:35:32

Vajon hogy lett kitalálva, hogy ezt a kényszeredett szart ezentúl a címlapon kell nyomni?

Anselmo 2010.12.19. 11:58:43

Kifejezetten szexi volt Renáta is és Liptai Claudia is.
Nem értem a rombusz alak-megjegyzést.
A soványság és a szépség nem gyanaz.

Parajpuding 2010.12.19. 12:21:50

Mi az hogy pótvizsga? Csak szakismeretből, szakmából szokás/kell vizsgázni. A stylist nálunk pedig egyik sem. Csupán felkapott trendi - és végtelenül haszontalan - foglalkozás. Miután a stylistnak egyetlen kritériuma az ízléstelenség, így gyakorlatilag 10 emberből 8 simán lehet az, csak ismeretség kell hozzá (vagy megfelelő testnyílás), hogy ezért fizessenek is valahol.

dr. Tonyk 2010.12.19. 12:38:44

Ez megint valami rtl közleli, tv2 fikázós poszt?

Na, mert rtl x!-ánál régen láttam szarabb, előre megírt, műanyag, számomra érthetetlen módon agyonsztárolt vackot.
ClassFM-en minden reggel Bazsikától azt kell hallgatni, hogy mekkora királyság.
Szegény Rákóczi meg meg sem szólalhat Bazsika mellett, meg gondolom szerződésük sem engedi, hogy lehúzza ezt a foshalmot.

captain morgan 2010.12.19. 13:17:25

@Obi Wan: Csak egyetérteni tudok. Harapni való.

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2010.12.19. 13:17:27

Követhetetlen ez a buzigyanús picsogás. Amúgy ez az egész blog valami paródia? "NYC, London, Párizs beauty trendje"? Igen, úgy tűnik, paródia...

sssisss 2010.12.19. 13:25:22

Lakatos Márk fizetett cikke? Most már értem...

welcometoromania · http://welcometoromania.blog.hu/ 2010.12.19. 13:38:08

Szíj Melinda megszíjta!Csak arra volt jo a reteksó hogy felvetessék vele a hitelt,hogy felujitsák a házát és utánna az egész nép aki nézi betekinthet az uj otthonába.

ÉS mostmár énekelheti:Báj báj sztárság, de a hitel megmaradt....... :D

welcometoromania.blog.hu/

welcometoromania · http://welcometoromania.blog.hu/ 2010.12.19. 13:41:41

De ha bosszút forral, reméljük, hogy a munkahelyéről elkötött legnagyobb traktrorral rohanja le a Tv2 őt.

:DDDDDDDDDDDDDD

Hurri Kán 2010.12.19. 14:10:55

@Myta:
Meg kell valósícccccsák magukat. Mármint a sztájlisztok. Mer a zönmegvalósítás fontos!!! Teccik érteni? :DDD

Miron 2010.12.19. 14:38:42

Fikázhatjuk sokáig a blog íróját a helyesírási és stílusbeli hibákért, egy azonban biztos: igaza van.

blackflowerblossom 2010.12.19. 14:40:59

az senkinek nem tűnt fel, hogy a döntőben Tillán egy kereszt volt a farkánál?
Nem vagyok szentfazék, de nnna!

yeti-ufo hibrid 2010.12.19. 15:02:52

Nem értem. Mi a baj Renáta alakjával?
Helyes, formás, guszta kis nő.
Az a cucc, ami rajta van, tényleg elég randa, de nem ront az alakján. Az a blézer-szerű rongydarab egyenesen hányás.
De ki nem szarja le?

welcometoromania · http://welcometoromania.blog.hu/ 2010.12.19. 17:49:55

@atila68: Nézi halál!:D Egysze láttam a naplóba véletlenül. :D
süti beállítások módosítása