Nesze!szer

Bizánci fények

2010. december 16.
 
Chanel 'Paris - Byzance'
2011/Ősz
 
 
 
Arany. Bronz. Fekete és piros. Gazdag, de mégis könnyű textúra. Theodóra császárné világhírű mozaik portréja ihlette a Chanel divatház új kollekcióját. Tudtad, hogy Theodóra jól ismert hetéra volt - a testi szerelem és az érzéki gyönyörök mestere - mielőtt összes női fortélyát és báját bevetette, hogy meghódítsa Justinianust a Bizánci Birodalom császárát? Korabeli feljegyzések szerint noha testének mindhárom nyílását felhasználta, gyakran hibáztatta a természetet, hogy nem tette mellbimbója nyílását nagyobbá a normálisnál. 
 
Peter Philips a Chanel kreatív igazgatója - neszeszer makeup alkimista -  újrarajzolta a csípős humorú császárné smink viseletét. A fókusz a szemeken van, az ajkakat meztelenül hagyta. A különleges, fém árnyalatú Lumieres bizánci paletta csak a kiváltságosok számára lesz elérhető. (1500 paletta kerül forgalomba perverz áron)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nesze!N
 
 
 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr222519294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása