Nesze!szer

Asztrológia iránytű nemcsak fanatikusoknak

2010. december 05.

Beauty horoszkóp
A Bikának le kéne vennie a szemellenzőt, a Rákot szinte elsodorják a teendők, a Skorpió pedig a legjobb pr-os a héten. Rád mi vár?  
2010. december 6 – 2010. december 12.
 
 
 
 
 
Kos
Március 21 – Április 20.
Nem biztos, hogy a héten kedved lesz a kollégákhoz, a munkahelyi légkörhöz, mégis azt mondom, vegyél erőt magadon és integrálódj! Ez ugyan nehézséget okozhat neked, mert az lesz az érzésed, már megint megmondják, mit tegyél! Ám a benned meglévő sokszor zabolátlan energiát fordítsd az emberi, elsősorban munkahelyi kapcsolataidra és a munka szerves részére. Akár a kedvességgel is megpróbálkozhatsz…
Ami a ruhákat és a divatkiegészítőket illeti, meg egyáltalán a szépségápolást, határozottan újdonságért kiáltasz. Történt már veled ilyen, jól kezeled a  hirtelen felindulásból elkövetett változtatásokat. Környezetednek ezzel meglepetést szerzel, magadnak pedig vidám perceket. Nekünk is, mert mindig jó nézni az úttörőket.
 
Bika
Április 21 – Május 20.
Húzós ez az utolsó néhány munkahét az évből, sokszor érzed azt, hogy teljesen felőrölnek a teendők. Több félreértésbe is belefuthatsz, de csak azért, mert van egy konkrét elképzelés a fejedben, és nem engedsz a huszonegyből. Ha valamelyest tágítasz a szemellenződön, akkor látni fogod, hogy minden szimplább. Otthon viszont jó eséllyel kisimulnak a ráncaid, esténként felvértezheted magad a következő napra.
A csillagok állása szerint épp nagyon tudod, mit akarsz magadból kihozni, valamint magadból megmutatni. Van egy elképzelésed arról, hogy milyennek szeretnéd, ha a környezeted látna téged. A szakmai életed ezt nagyban befolyásolja, de okosan hozol kompromisszumot a vágyott és az elvárt stílus mezsgyéjén.
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
Olyan heted lesz, ami igazán neked való! Jövés-menés, sok ember, hosszas csacsogások, információk tömkelege. Zajlik az élet, ami a te létezésed sója! Ez a show folytatódik a munkával töltött órákon túl is, fáradhatatlanul pezsegsz. Ebbe persze belefér némi váratlan irányváltoztatás, már ami a hangulatodait illeti, de az a könnyed játékosság, ami benned van, nem engedi, hogy a másoknak nem szándékosan okozott sebek mélyek legyenek. A felszíni “bőrhibák” helyrehozásában meg úgyis remekelsz. 
Maradj önmagad! Ha van stílusod, pardon… vannak saját stílusaid, akkor maradj meg ezeknél. Annyi lehetőség van, egy-egy stílus annyi variációs lehetőséget tartogat magában, hogy ezért nem érdemes egészen új vizekre hajóznod. Mert nem árt, ha határtalan zsizsegésed közepett van néhány biztos pont.
 
Rák
Június 22 – Július 22.
Az ár-apály játékban egyértelműen az ár fázisában vagy jelenleg, könnyen el is sodornak a feladatok. Néha úgy szaladnak el az órák, hogy észre se veszed, már este van. Mindenképpen szervezést igényelnek a napjaid, hogy minden beleférjen, ami kopogtat az ajtón. Te rendre ajtót is nyitsz, ugyanis tele vagy megvalósítandó eredeti ötlettel. Ezzel együtt a lakásod küszöbét átlépve már nyugalomra és világbékére vágysz. Végy egy palack bort és kedveseddel vagy barátokkal töltsd el az estéket. 
A divatot illetően kerülöd az unalmas, megszokott és színtelen holmikat. Ennek megfelelően a legszebb papagáj te leszel a héten, hatva ezzel mindenkire, aki körülötted él és mozog. Ez talán abból fakad, hogy olyat keresel, ami egész napra, minden alkalomra megfelelő, ebből az igyekezetből azonban egy olyan kavalkád születhet, ami meglepően jól mutat.
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
A te uralkodó planétád a Nap, márpedig a nap most rád süt. Flottul mennek a dolgok, pedig dolog az van bőven. De mindehhez elegendő energia, kedv és kreativitás társul, így semmi nem állhatja útját dicsőséges mennybemenetelednek. Viszont fontos tudnod, hogy a szeretteid is téged akarnak és ezzel együtt szükséged van kikapcsolódásra, még ha te nem is így érzel. Hagyd hát, hogy kényeztessenek. Mert megérdemled!
Amíg a professzionális színtéren magabiztosnak akarsz tűnni, addig a divatra, a szépségápolásra és önmagadra kevés időd marad. Márpedig ha kevés lehetőséget tartogat a ruhásszekrényed a hivatali outfitedhez, akkor itt az ideje meglátogatni néhány üzletet! A masszázs pedig soha jobbkor nem jöhetne, ne hagyd ki!
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
Szívesen csinálsz magadból mártírt és érzed úgy, hogy aminek meg kell lennie, annak általad kell meglennie. De mi lenne, ha gyakorolnád a “taktikázást”. Nem pejoratív értelemben, kicsinyes játszmákban alakot öltve, hanem úgy, hogy másokat is közel engedsz a tűzhöz. Csak azért, mert nem veszik ki a kezedből a munkát még nem jelenti azt, hogy egyébként nem vennék fel a seprűt, ha végre hajlandó lennél elhajítani azt.
Most valahogy hajlamos vagy az első kezedbe eső ruhát magadra kapni, mert ébredés után az ágyból kikelve az agyad már az irodai dolgok körül kattog. Elég bent elkezdened a verklit, és figyelj kicsit oda a külsődre. Gondolj vissza arra, milyen jó hatást váltottál ki másokból, amikor nőként nőnek öltözöl, férfiként meg pasinak. Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire szeretjük rajtad a színeket!
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
Mérlegként egyébként se vagy egy magányos harcos, vagyis a kooperációt neked találták ki, de most különösen fontos, hogy ezt szem előtt tartsd. Olyan összetett feladatok találnak meg ugyanis, amelyek egy jól felállított csapattal komoly sikerre vihetőek. Arra figyelj oda, hogy kik a csapatod tagjai és ebben nem árt, ha nemcsak szakmai, hanem emberi szempontok is szerepet játszanak.
Hajlamos vagy arra, hogy a tartalékaid nagy részét magadra költsd. Ez jó, hiszen szinte mindig klassz rád nézni, mert a stílushoz hatalmas érzéked van. De lepd meg a szeretteidet is néhány jól irányzott darabbal, kiegészítővel, mert tévedhetetlenül választasz és találod ki, hogy kinek mi áll jól. Ez pedig mindenki javára válik.
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
Igazi buzgómócsing vagy – még mindig. Most épp a legjobb pr-os vagy, a szavak zsönglőre, minden szál hozzád fut be és tőled indul ki, olyan vagy, mint egy távirati iroda. A legszebb, hogy remekül váltasz a különböző stílusok között annak megfelelően, hogy melyik üzleti partnered mit igényel. Minden infót gyorsan felveszel és a lehető legjobb pillanatokban engeded útnak őket, ezzel továbbra is őrzöd a nélkülözhetetlenség státuszát. 
Ennek a sokszínűségnek a hátterében természetesen a tűz és a szenvedély állnak, ami a külsődön romantikus hatást kelt. Egyszerű színek, maximum három jelenléte a ruházatodon, de dagályos, barokkos formák. Ilyet tudok elképzelni neked.
 
Nyilas
November 22 – December 21.
Egy tű nem ejthető el a hétköznapjaidban, annyira tele vannak. Annyi teendőd van, ami már-már sok, hiszen nálad előfordulhat olyan, hogy kedved elfárad, mire dolgod végére érnél, ergo ennek a mostani helyzetnek komoly kockázata van. Mégis… benned van az X factor! Pontosan tudod, hogy rajtad a világ szeme és nem baltázhatod el. Az energiát és a tettrekészséget azonban nem adják ingyen, tehát lazításra is jusson időd!
Tetszeni akarsz, hódítani, ezért reggelente hosszasan állsz majd a gardrób előtt és még hosszasabban válogatsz. Javaslom, hogy a sportot ne hagyd ki, heti legalább háromszor testmozogj, mert nem csupán az erőnlétedért teszed, hanem a hangulatodért és a kisugárzásodért is.
 
Bak
December 22 – Január 20.
Kicsit még benned van a múlt heti ábrándozás, bár most leginkább a kikapcsolódás jár az eszedben. Elfáradtál. Közben a munkahelyeden erre nem nagyon vannak tekintettel, mert mégse vonható ki a forgalomból az egyik legjobb emberük. Tartalékolj tehát. Szervezz csapatot magad köré, hogy minden flottul működjön. Annyiszor támogattad már te magad a többiek sikeres működését, hogy hidd el, szívesen adják ezt vissza neked.
Otthon persze pihenj. Nem vágysz zajra, nyüzsgésre, csak csendre és meghittségre. Ezért a karácsonyi vásárokat nem ezen a héten fogod végigjárni, de jó szervezéssel még a családod tagjait is ráveheted, hogy néhány dolgot beszerezzenek neked.
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
Figyelmed szétszóródik, koncentrációd fárad, ezért jobban oda kell tenned magad, hogy az elvárásoknak megfelelj. Ettől nem élvezed annyira a munkát, mert ez már nem az a szárnyalás, ami hetekig zajlott. Nincs ezzel semmi baj, egyszerűen csak működik a világban is megfigyelhető egyensúly. Használd ki, pihenj, lazíts, és igyekezz leginkább arra koncentrálni, hogy ne hibázz és veszítsd el a megszerzett renomédat. 
Ajándékok vásárlására viszont nagyszerű ez az időszak. Szereted, ha valami unikális és különc, ezért a kézműves termékek, a meglepő színtársítások és a váratlan formák lenyűgöznek. Remélhetőleg abból is ilyen hatást vált majd ki, akinek szánod.
 
Halak
Február 20 – Március 20.
Egybeolvadós, társaságot, tapadási felületet kereső napjaid vannak. Olyan napok, amikor önmagad definiálása nem megy mások nélkül. Ez a hangulat kissé eltávolít a realitástól és attól a felelősségtudattól, ami viszont elengedhetetlen a munkádban. Próbálj a rendszerben maradni, nincs már sok hátra ebből a hajrából és az ünnepek után lesz időd kicsatolni. Az érzelmeidet is jobban teszed, ha otthon vagy baráti körben engeded szabadjára és nem a dolgozódban. Támadási felületet adhatsz ugyanis ezzel.
Az érzelgősség a külsődön is nyomot hagy. Finom anyagok, meleg árnyalatok, megszokott formák, fazonok, amelyek a biztonság érzetét keltik benned. Mindez nagyszerű, és jól működhet, de fontos tárgyalásokhoz megfelelően öltözz fel, amolyan alkalomhoz illően.

 
Nesze!Kékbarna
 
kekbarna@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr662495719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása