Nesze!szer

Asztrológia iránytű nemcsak fanatikusoknak

2010. november 29.

Beauty horoszkóp
Az Ikreket megcsapja a romantika szele, a Skorpió a siker kapujában áll, a Nyilas már a jövőben él. Szuper hetünk lesz! És neked? 
 
2010. november 29 – 2010. december 5.
 
 
Kos
Március 21 – Április 20.
Mintha hivatalból a gyárban a futószalag mellett állnál, csak alkatrészek helyett hol a pénzügyeid, hol különböző munkák kerülnek eléd. És mint ilyenek, mindegyik megköveteli magának a figyelmet, bármennyire tűnik is monotonnak a “gyárlátogatás”. Arról nem is beszélve, hogy eléd kerülhet néhány klassz lehetőség, ami rövid távú mennybemenetelt tartogathat. Egy kihívásokkal teli 3 hónapos periódus kapujában állsz éppen, amely sok tennivalót rejt, ugyanakkor jól kell majd fajsúlyoznod, hogy mikor állj az első sorban, és mikor lépj egy lépést hátra. Ha jól csinálod, olyan lesz, mint egy klasszul megkoreografált tánc.
Szenvedélyes, hódítós, vadászós napjaid vannak. Minden képes lekötni, illetve elvonni a figyelmed, ami új és tetszetős. A kirakatokra is érvényes az újdonság üdítő ereje. Nem érdekelnek a felemás, “most csak a felsőt veszem meg, a nadrágot majd máskor” megoldások. Te mindet akarod. Új impulzusokra, felfrissülésre, mások figyelmére vágysz. Nem is leszel félénk a választásaidban.
 
Bika
Április 21 – Május 20.
Kérjük kedves utasainkat, kössék be a biztonsági öveiket, mert rázós utunk lesz. Merthogy turbulenciákkal teli napjaid lesznek. A fürgeség és a könnyed zsonglőrködés ugyan nem a sajátod, de itt a remek alkalom, hogy megmártozz ebben az ismeretlen érzésben. Munkahelyi sokaság, pénzügyi fordulatok, magánéleti zsúfoltság, párkapcsolati meglepetések. Mindenhol minden előfordulhat, de nem is ez a lényeg, hanem hogy minden egyszerre. Valószínűleg kapkodni fogod a fejed, és szorosabbra húznád azt a bizonyos biztonsági övet, miközben a tanács úgy szólna, hogy hagyd a csudába, engedd hogy minden szabadon be- és átáramoljon a napjaidon. Legalább próbáld meg!
A praktikusság most bármi másnál járhatóbb útnak tűnik. A terhelés és a tél miatt figyelj oda az egészségedre, testi és lelki értelemben egyaránt, mert ez a legelső legjobb befektetés a szépséggel kapcsolatban. A hétvége közeledtével viszont válassz valami szexisebb stílust, és menj el bulizni!
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
Gondolataid java a szerelem és a párkapcsolat körül lézeng, miközben feszültséget teremthet benned az, hogy vannak feladatok, amiket EL KELL végezned. Némi egyensúlyozással mindez kivitelezhető, hogy szívügyeiddel foglalkozni tudj. Mert kell, mert időszerű, mert döntési helyzetben vagy. Igyekezz tiszta fejjel és szívvel végiggondolni, hogy működik-e az, amiben élsz, vagy hogy akarod-e azt, ami kialakulóban van. Bárhogy is, valami mellett kötelezd el magad. 
A romantika szárnyakat ad, az pedig egyenesen arányos jó viszonyban áll a kreativitással, ami körüllengi a napjaidat. Bolondos, színes ruhákba vágysz, feltűnő, mosolyt fakasztó kombinációkhoz lesz kedved. Ez az ösztönös, játékos spiritualitás jó kedvet visz a környezetedbe, tehát lájkoljuk ezt a hangulatot! 
 
Rák
Június 22 – Július 22.
Némi munka az elvarratlan szálakon, némi akta tologatás, és meg is vagyunk. Milyen kár, hogy ez nem ennyire egyszerű! Mit szólsz egy kis priorizáláshoz? Esélylatolgatások és tényfeltárások után tedd le a voksot egyik és másik teendő mellett. Vannak ugyanis olyan feladatok, amelyek komoly odafigyelést igényelnek, de ha közben csipp-csupp semmiségekkel macázgatsz, akkor lemaradsz… Annyit súgok, hogy a privát életed jelenlegi főszereplője is a fontosságok közé tartozik.
Kevés időd jut bárminek is a megkomponálásához. Szélvészként jössz-mész, épp azt kapod magadra, ami a gardróbon átfutva fennakad rajtad. Hogy ebből pár órával később ne keletkezzenek kellemetlen érzések, a lakásból kilépve még pillants bele a tükörbe, nehogy szórakozottságod áldozata légy.
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
Egyre több a munka, mintha minden évközben elmaradt dolgot most kellene bepótolnod. Előfordulhat, hogy nehezen érteted meg magad, a kommunikációra tehát kínosan figyelj oda. De a külvilágnak vicces, számodra viszont igenis bosszantó szituációk is akadhatnak, mint amikor a bal kezed nem tudja, mit csinál a jobb. Mindeközben folyton a szeretteid körül járnak a gondolataid, romantikus és érzelgős hangulatban vagy, és pont ez az, ami mentsvárként szolgál neked erre a hétre. Egy biztos: hátországgal nincs az a nehézség, ami leküzdhetetlen lenne.
A külsőnkkel szavak nélküli üzeneteket küldünk a környezetünk felé. Ezen a héten ez az a csatorna, ami zökkenőmentesen működik az esetedben. Választásaid jók lesznek, az ehhez kapcsolódó intuíciód is remekül működik. 
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
Az élet pofon egyszerű lenne, ha minden a megfelelő időben következne be, de legalábbis nem egyszerre, hogy csak egy dologra kelljen összpontosítani. Az egyik héten a munkára, a következőn az egészségre, majd egy rendrakós hét után a kapcsolatok ápolására. Van egy rossz hírem: az élet nem így működik. Aki a kártyalapokat osztja, kimondottan jól szórakozik azon, hogy időnként már majdnem a fél paklit a kezünkben tartjuk. És tartjuk. Nem elég, hogy év végi hajrá van, rengeteg dolog akad családi körben is, és még a romantika is helyet követel. Az, ami egyben képes tartani ezt a szövevényes hálót, nem más, mint a kommunikáció, különösen az, amelyik szívből jön.
Nem érzel magabiztosságot, így úgy kell csinálnod, mintha az lennél, egészen addig, amíg ez sikerre viszi önmagát. Mert ha jól nézel ki, jobban érzed magad. Ha jobban érzed magad, nő az önbizalmad, ami kihat az eredményekre. Ha ez pénzkiadást jelent, tekintsd befektetésnek.
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
Ritkán jönnek az utcán szembe elszalasztott lehetőségek. Séta közben ne a földet bámuld majd, mert ez a második esély a szívügyeket illeti, valamint a jövődre vonatkozó hosszú távú terveidet. Egészen meglepő, totális változások is történhetnek, amelyek merőben megváltoztatják az életedet. Annyit kell tenned, hogy akár a szerelem, a munka, pénz vagy bármi más területén történik is ez a változás, a szívedre hallgatsz, és bízol abban a  hangban, ami tévedhetetlenül megsúgja neked a tutit.
Szép és harmonikus kisugárzásod van, amelyek kihatnak mindenre, ami veled kapcsolatos: a választásodra, hogy a szabadidőt kivel töltsd, a divatra, amit most épp magadénak érzel. Ha ízlésed szerint változást szeretnél, akkor ennél ideálisabb alkalom nincs is, mert önbizalmad virágba borult.
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
Az az érzés fog kísérteni a héten, ha lenne egy nyugodt pillanatod, amikor behunyhatnád a szemed, hogy megtaláld önmagad középpontját, akkor meghallanád életed szerencsekerekének üzenetét. Ez így túl misztikusan hangzik, mégis… Egy karnyújtásnyira van tőled valami, amit “a nagy” kiugrásnak hívnak. Vonzod a lehetőséget, a jó embereket és a másik nem képviselőit. Jelenleg jobban tudod, mint eddig bármikor, hogy mit akarsz, mit kivel akarsz.
Simán elképzelhető, hogy ezen a héten érzel késztetést arra, hogy minden régi holmit kiselejtezz. Nem akarsz fakó, elavult vagy csak éppen most nem tetsző darabokat látni magad körül. És ha ettől nagyon kiürül a ruhásszekrényed, boldogan és pénzt nem sajnálva fogsz hatalmas bevásárlást rendezni a magad örömére. Jó is az! 
 
Nyilas
November 22 – December 21.
Szülinapos Nyilas, ez a késztetések és a türelmetlenség hete lesz. Annyi szenvedély, igyekezet, ambíció lesz benned, hogy oda kell figyelned, nehogy a saját álmaidat is megelőzd. Szuper energiák vesznek körül, de ezeket a vitorládba kell tudnod fogni, hogy oda repítsenek, ahová eljutni kívánsz. Ötletek jönnek, a dolgok mozgásban vannak, az ideák teremtődnek, csak légy észnél és maradj a jelenben!
Bizonyos értelemben már 2011-re gondolsz. Arra hogy mindjárt itt a karácsony, amikor nagyokat fogsz lakmározni, az plusz kilókat jelent majd, amitől nehezen szabadulsz meg, pedig csak néhányat kell aludni és újra itt van a bikiniszezon. Na, akkor most kézifék! Ne ess át a ló túloldalára, ne zabálj, maradj az evésnél, és sportolj többet. És ha már ennyit foglalkozol a külsőddel a fejedben, akkor inkább újulj meg egy kicsit, hiszen ez a te hónapod. 
 
Bak
December 22 – Január 20.
Meglepő dolgok történnek ám veled: azon kapod magad, hogy ábrándozol, álmodozol, a gondolataid kontroll nélkül kalandoznak – ráadásul mindez munkaidőben. Pár napig tart csak ez a hozzád mérten kelekótya hangulat, de remélem, tetszeni fog ez a határtalanság, tervezetlenség. Aztán minden visszatér a megszokott keretek közé: okos gondolatok, szervezettség, kimutatások, beosztások, felelősségteljes időbeosztás.
Élj több társasági életet! Használd ki, hogy most szertelen tudsz lenni. Tégy olyan dolgokat, amelyeet amúgy nem szoktál, lepd meg a barátaidat, mutatsd meg nekik, hogy van benned őrültség és spontaenitás! Kérlek most menj be egy ruhaboltba és most vegyél magadnak valamit, meg új színt vihetsz az öltözködésedbe, ami később még jó szolgálatot tehet.
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
Több megvilágosodásod is lehet a következő periódusban. Lesznek olyanok, amelyekről egy ideje már tudsz, mert ott dolgoznak benned, de olyanok is lesznek, amik egészen váratlanul jelennek meg a fejedben és egyből realizálódni akarnak. Ezek meglepő döntésekben ölthetnek alakot, amit a környezeted nem biztos, hogy egyből el tud fogadni, te azonban biztos leszel magadban. Szerencséd lehet pénzügyekben, ami a munkával kapcsolatos, elképzelhető például, hogy jutalmat kapsz mindazért, amit korábban tettél.
A divatban már nem ennyire leszel váratlan. Túl vagy a próbálgatásokon, megtapasztalásokon, és amit stílusban a magadénak érzel, ahhoz tartod is magad, mondhatni a komfort zónádban mozogsz. De ez a zóna nagyon jól áll neked, önazonos vagy vele, ami rosszabb szakaszokban is emelheti majd a fényed.
 
Halak
Február 20 – Március 20.
Néhány szóban is összefoglalható az, ami most jellemez: sok munka, karrierépítés és személyes fejlődés, ahogy a szakmai ösvényen minél előrébb haladsz. De jól van ez így, mert most ennek van itt az ideje. Remekül összpontosítasz és hatalmas energiákat vagy képes mozgósítani magadban ahhoz, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz. Remélhetőleg mindez eszedbe fog jutni majd akkor is, amikor épp nem találod a helyed ebben a hatalmas világban. 
Akár interjúra mész éppen, akár a főnöködhöz beszámolóra, öltözz a sikerhez! A megérzésed jó iránymutató lehet abban, hogy mi a legmegfelelőbb öltözet ahhoz, hogy a fellépésed teljes legyen. Mivel a másokra tett benyomás most mindennél fontosabb, hasznos lenne a szabadidődben magaddal foglalkoznod, lazítani, sportolni.

Nesze!Kékbarna
 
kekbarna@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr372480516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása