Nesze!szer

Kér egy teát - a kezed?

2010. november 17.
 
 
 
Az időjárás még nagyon kegyes velünk, de azért tudjuk, a tél bizony nemcsak a csizma vásárlást serkenti, de sajnos a bőrünk száradását is. Így itt az ideje a kézkrémek beszerzésének. Mi most teázni invitáljuk a kacsódat! Az Essence egyik újdonsága a rooibos teát és fekete szedret kombinálja és már első pillanatban felmelegíti az ember lelkét illatával. Shea vajban és kókuszolajban gazdag, ezért 24 órán át hidratálja a kacsónkat. Tölthetünk egy csészével?
Nesze!P
 
 
Essence 24 órás kézvédő balzsam 399 Ft
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr872454375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pucca.Cat 2011.03.01. 19:27:58

Szia!

Szeretném megkérdezni hogy az ezeket az essence kézkrémeket hol lehet beszerezni? Csomó helyen kerestem már de nem találom seholse :(

Előre is köszi a választ!

beautyka 2011.03.01. 19:53:15

@Pucca.Cat: Szia! Drogériákban, azonban a képen látható krém téli kiadása a márkának. Azt valószínűleg már sehol nem találod meg.
süti beállítások módosítása