Nesze!szer

Besza... behu... a körmödön!

2010. november 05.
 
Csodára leltünk, nem másra. Gyanútlanul menekülve a döbbenetes ember áradat elől a Westendben egy sarokban leltük meg a szépségipar és a technika újabb románcát. Ez egy olyan nász, amely letaszítja trónjáról a legkedvesebb büdös barátunkat, a körömlakkot. Nem kell itt kérem kenegetni, várni a száradásra, kiszedegetni a macska bajuszát, mert jól beleragadt. Old school a lakk technika, nem más. A nyomtatás a körömre, az a trendi! Ezt leltük fel a Nyugati mellett.
Úgy zajlik ez kérem,hogy az ember kiválasztja a mintát, berakja a kezét egy kis foto masinába, az meg pillanatok alatt rárakja szépen a díszítést. De ne rohanjunk még ennyire előre. Elidőzhetünk a mintáknál rendesen, ugyanis nemcsak pöttyöcskék, indácskák és virágocskák vannak. Mert  Jimmy Hendrixet is kérhetjük karmainkra, divat iránt fogékonyak és ízléssel kevéssé rendelkezőek akár a Chanel logóját is kérhetik a mutatóra, de egy sima kis bárányt is köszönthetünk kezünkön, ami álmatlanság esetén praktikus lehet. Mi picit azt gondoltuk, egy Playboy nyúl körmünkön való elhelyezésével emlékeznénk meg a nyuszis magazin távozó főszerkesztőjének, Radnai Péternek a munkásságáról. Na jó, ez a gondolat úgy három másodpercig tartott ki, aztán távozott is a mozgólépcső irányába. Viszont kiderült, hogy magunk is hozhatunk fényképet, így akár kedvenc unokaöcsénk vigyorgó arcát is elhelyeztethetjük a kívánt felületen, vagy akár egy kis születésnapi tortát is.

Két kézre 2350 Ft a mintáztatás. Majdnem olyan jó ajánlat, mint amit egyszer Görögországban láttunk, ahol az Utolsó vacsora gipszből két színben is kapható volt. De valahogy nem hoztuk haza a Last suppert kékben… 

Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr522425197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása