Nesze!szer

Smink és funkció találkozása

2010. november 04.
 
Tudtad, hogy a városi, szmogos levegő csökkenti bőröd védelmi funkcióját? Bizony, így van! A napi stresszről meg már ne is beszéljünk, az is nyomot hagy bőrödön. Mantrázhatsz ugyan munkahelyeden megbújva, de bőröd egészséges működésének fenntartása érdekében figyelj oda arra is, mit kensz fel vagy nem arcodra. Tudós nők - figyelembe véve különleges igényeidet - ásványi pigmentekből kifejlesztették a Maybelline Affinitone termékcsalád legújabb tagját, a Maybelline Affinitone Mineral alapozót, amelyet akkor is használhatsz, ha érzékeny a bőröd. Nem tartalmaz ugyanis hozzáadott kemikálékat, így nincs ami irritálná bőrödet. 18-as fényvédőfaktor tartalma viszont gondoskodik arcod körültekintő védelméről. Könnyed, természetes fedést biztosít, 6 különböző árnyalatban, hogy mindenki megtalálhassa a bőrszínének legmegfelelőbb árnyalatot.
 
Sminktipp
 
Az alapozót a teljes arcra, a szemhéjat is beleértve kell egyenletesen feltenni. Tegyél egy-egy pöttyöt a homlokodra, az orrodra, az orcákra és az álladra majd oszlasd el lágy mozdulatokkal, mintha csak egy hidratáló krém lenne. Különös figyelmet kell fordítani a hajtő körüli területekre, hogy ne látszódjon élesen elkülönülő vonal az alapozó határánál. 
Ne feledkezz meg a fülekről, az orrcimpák alatti területről és a nyakadról sem…
 
Nesze!N
 
 

Maybelline Affinitone Mineral alapozó 2449 Ft 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr112422762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása