Nesze!szer

Psszt! Ez még titok!

2010. november 03.
 
 
Gordon Espinet, a MAC alelnöke elkottyantott pár titkot a London Fashion Weeken. Na jó, nem is volt olyan nagyon titkos, de mégis elég izgalmas: a 2011-es tavaszi-nyári sminkek színeiről beszélt. A tengerentúlon az arany dominál majd, lágyszínű, barnás bronzszoborrá változtatva a nőket a nagy almában. Az öreg kontinensen - legalábbis London szerint – a pasztell lesz az úr, elpöttyinthetünk olykor egy kis nemesi csillogást, szóval az arany itt sem maradhat ki. A London Fashion Weeken Vivienne Westwood  ruhakölteményei mellé a MAC sminkhez az impresszionizmus és a pop art egyaránt jelen volt múzsaként, az általában színházban használt palettájukról alkottak MAC-ék, még teátrálisabb hatást elérve.
Gordon szerint ez inspiráljon minket is, még ha a merész sminket az utcára nem is, de a színeket bátran pingálhatjuk a szemhéjunkra. A festék mellett kihangsúlyozta, hogy a bőrnek nem elég szépen kinéznie, jól is kell érezni benne magunkat. Mármint, szó szerint. Arra buzdít, hogy merüljünk el a szépségipar értünk versengő termékeinek tengerében, és találjuk meg a leginkább nekünk valót. Ha pedig unjuk azt, ahogy a mindennapi sminkünk kinéz, keressünk egy olyat, ami nagyon tetszik, kérjünk meg egy profit, hogy próbálja ránk, és a legrosszabb esetben még mindig letörölhetjük, vagy alakíthatunk rajta. Az alelnök szerint a smink legnagyobb előnye, hogy sok múlhat ugyan rajta, de nem örökre szól. Ennek azt hiszem mindig rúzsos fogú ex-matektanárnőm örül a legjobban.
 
Nesze!Tam
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr432420975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása