Nesze!szer

Szőlő a la nature

2010. október 28.
 
Addig használjuk ki, amíg bor nem lesz az összesből: a szőlőszemek áldásos kollagénmegkötő hatásához elegendő pár bogyó, és ragyoghat a bőröd. 
 
Vágj félbe három-négy egészséges példányt, facsard ki a levét, és vattakorong segítségével töröld át vele az arcod. Várj tíz percet, majd öblítsd le, alaposan. Hidratál, nagyon jó a ráncok ellen, és valószínűleg az egyik legegyszerűbb maszk a világon, amelyet már görög származású szépanyáink is használtak olíva mellé.
Ha természetes arctonikra vágysz, ugyanígy pépesíts néhány szemet, tedd félre egy-két órára, adj a lecsorgatott levéhez fél kiskanál mézet és egy csipet sót, és jól keverd össze. (Természetesen mindezt csak akkor, ha nem vagy allergiás a zöld bogyókra. )
 
Nesze!Tam
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr362405232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása