Nesze!szer

De kit érdekel Katica?

2010. október 27.
 
Katica. Ma ezt a női nevet halljuk a legtöbbet. Mert ő találkozhatott Katy Perryvel. Csak ugye elég kevés az ilyen nevű hölgy manapság. Ezért mi most megmutatjuk neked, hogyan varázsolj magadból Katy-t – mert kit érdekel Katica?
Modellünkre, Tündére erősen fedő camouflage alapozót tett fel Bukor Ági sminkes, ezzel mindenféle bőrhibát elfedett és porcelános hatást kapott. Ezután jött a fixáló porpúder. A szemhéjára Artdeco szemhéjbázis került, majd az enyhén csillogó pezsgőszínű Kryolan szemhéjfesték, erre dolgozott folyékony fekete tussal. Katy Perrynek legfontosabb az igéző tekintete, így alanyunk is gyorsan kapott egy egysoros műszempillát. A szájára erős pink színű szájfény került, a Manhattan water Flash Lipgloss. A pirosító pedig ebben az esetben erős rózsaszínesítő volt inkább. Ki emlékszik már Katicára…?
Fotó: Kirschner Anna
Smink: Bukor Ági
Styling: Csonka Fruzsina
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr472401965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása