Nesze!szer

Asztrológia iránytű nemcsak fanatikusoknak

2010. október 24.
Legyen igazán szép heted! 
A Mérlegből lakberendező lesz, a Skorpióból begyűjtő, a Nyilas pedig minden magasságot megugrik. 
 
2010. október 25 – 2010. október 31.
 
 
Kos
Március 21 – Április 20.
E heti szlogened: I want to break free! Arra vágysz, hogy azt tedd, amihez csak kedved szottyan, mindezt ad-hoc módon. A helyzet az, hogy a munkahelyeden valószínűleg nem szeretnék, ha túlságosan megborítanád a rendszert, ezért kénytelen leszel megzabolázni a benned lévő akaratos kisgyereket. Fogd őt szépen kézen, és vezesd ki a játszótérre, ami a munkaidőn túl kezdődik. Nem elképzelhetetlen, hogy a homokozóban találkozni fogsz egy helyes kisfiúval/kislánnyal. Érted, ugye?
A tombolást és a fékezhetetlenséget az öltözködésben és a külsőd kialakításában nyugodtan kiélheted. Ami csak az ízlésedbe belefér. Érdemes sportolnod! Ha eddig is az életed része volt a mozgás, akkor válts, próbálj ki valami mást! Ha a lusták táborát gyarapítottad eddig, akkor igazolj át a másik csapatba!
 
Bika
Április 21 – Május 20.
Bármennyire szürkül is a természet és egyre jobban hiányzik a nyári nap melege, az ezzel együttjáró lelki és mentális hatások téged nem érnek el. Mi több, valami belső forrásból te vagy az, aki melegséget sugároz. Nap vagy környezetednek! Vidámságot hozol, mosolyt fakasztasz, energiát öntesz és lelket töltesz fel. A legszeretetreméltóbb lény vagy most, akitől mi is jobbak leszünk.
Hangulatodnak megfelelően hozni fogod a meleg színárnyalatokat, a kellemes formákat. Minden passzol hozzád, ami lágy, puha, természetes hatású. Ha kevesled a ruhatárakból a színeket, de szeretnéd a bankkártyád kimerítése nélkül megúszni, akkor variálj a kiegészítőkkel! 
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
Nehéz ébredés, ólomlábakon induló napok, dekoncentráltság, elkalandozó gondolatok… Mintha nem lennél csúcsformában. Elfáradtál az elmúlt hetek pörgésétől, amin egyszerű segíteni: menj hamarabb aludni. Fogadd el, hogy nem cikázhatod végig az életet anélkül, hogy időnként feltöltenéd az energiaraktáraidat. Enerváltságodra páran immunisak lesznek, és ők minden áron téged akarnak meghódítani, moziba, vacsorázni, bulizni hívni. 
Legszívesebben egész nap szabadidőruhában lófrálnál. Mindenesetre ha elfogadod a vacsorameghívást, mert úgy érzed, hogy egy ilyen alkalmat és partnert nem szalaszthatsz el, akkor add meg a módját. De ne most próbálj ki új dolgokat! Valami olyat vegyél fel, ami már bevált, amiben igazán önmagad vagy!
 
Rák
Június 22 – Július 22.
Összeszedett vagy, testben és szellemben aktív. Ezzel a munkában határozottan előnyt szerezhetsz. A babérok konkrét learatásához mondjuk várnod kell még egy keveset, de addig is bőszen gyűjtögesd a piros pontokat! Az érzelmi életed, a meglévő kapcsolatod már nem feltétlenül ennyire vibráló, de ne ess kétségbe, ne hisztizz, ne rendezz jelenetet! Fogd fel úgy, hogy nem mindenki ugyanazzal a tempóban sétál hegynek felfelé.
Mivel te vagy jobb formában, ezért a partnered/barátod/barátnőd felzárkózását elősegítheted olyan közös programokkal, amelyek során mindenki annyit vesz ki, amennyi jólesik. Ilyen lehet egy színházi előadás, hangverseny, koncert, kiállítás. Sőt akár egy fitneszterem is, ahol nem feltétlenül kell ugyanazt csinálnotok: te pöröghetsz a spinning órán, míg a másik szaunázik vagy pilatesezik. Csak ne mondd meg neki, hogy neki mi a jó!
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
Egyre jobb formában vagy, kezded visszanyerni régi fényedet. Jönnek az ötletek, rendelkezésre állnak a források és valóra is váltod a dolgokat. Ennek köszönhetően nem fáraszt, ha sokat kell dolgoznod, nem érzed nyűgnek, ha esetenként többször kell másoknak elmagyaráznod valamit és élvezed, hogy az ajtód kilincsét egymásnak adják hű “szolgáid”. Talán csak arra figyelj, ne fentről beszélj hozzájuk…
Keresed a társaságot, a kimozdulást, a jó lehetőségeket a kikapcsolódásra – legyen az egy jó teniszmérkőzés, borozgatás a barátokkal, vagy egy kettesben töltött este a szerelmeddel, akinek szíved szerint lehoznád a csillagokat is az égről. Mindezt stílusosan teszed, megadva a módját a külsőségeknek – minden tekintetben. 
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
Az elmúlt időszakban annyi mindent adtál a körülötted lévőknek magadból, hogy úgy érezheted magad, mintha kizsákmányoltak volna. Feltöltődésre vágysz, lazításra, lassúbb tempóra. Ha teheted, menj el kényeztető és stresszoldó masszázsra, próbáld ki a jógát, sétálj a természetben egyedül vagy társaságban. A hangsúly a töltekezésen van. Vegyél ki néhány napot, hosszabbítsd meg a hétvégét!
Nem kell tökéletesen kinézned! Hagyd a precizitást más napokra, most inkább csak próbáld meg magad jól érezni. Ezt pedig nem feltétlenül a külsőségekkel érheted el. Belülre koncentrálj, a regenerálódásra. Minden jót tesz neked, ami feltölt, kisimít, ellazít: testmozgás, olvasás, arcpakolás, meditálás. 
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
Ha szeretnéd átalakítani az otthonodat, feldobni az iroda hangulatát, akkor ezen a héten nagyokat alkothatsz. Kreatív vagy, fantasztikus forma- és arányérzéked mennyei magasságokban van. Ezt a találékonyságot az életed minden területén kamatoztatni tudod. Gyorsabban túljutsz az esetleges problémákon, mert feladatnak tekinted őket, a rád kiosztott teendőkkel gyorsan haladsz, és ebből a ragyogásból a privát életed szereplőire is bőven jut. És ami a legjobb: a mennyiség ezúttal nem megy a minőség rovására.
Egyrészt tévedhetetlenül választasz magadnak és környezetednek színeket, formákat, stílusokat és hangulatot, másrészt remek stylist és lakberendező válhat belőled ebben az időszakban. A legbonyolultabb helyzetekbe is képes vagy harmóniát lopni. Hálásak vagyunk ezért!
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
A te remek formád sem ért véget a vasárnappal. Érdemes komolyan foglalkoznod olyan üzleti ötletekkel, tervekkel, amelyek még csak a fejedben motoszkálnak. Ha egy egyszerű átzsilipelésen, vagyis munkahelyváltáson gondolkozol, szintén jó az időzítés. Ugyanez érvényes akkor is, ha új munkatársakkal szeretnéd bővíteni a csapatodat. A lényeg, hogy magadhoz vonzod az éppen jó, éppen megfelelő helyzeteket, embereket, körülményeket, amelyekkel élni tudsz.
Jön a tél, az elnehezedés időszaka, vesd bele magad a medencébe és ússz pár hosszt! Aztán menj fényterápiára, ami jó hatással lesz az immunrendszeredre is és a benned meglévő ellentétek okozta feszültség kisimítására is. És kérünk, hogy ne csak sötét színeket hordj, mert akiben annyi mélység van, mint benned, annak kifejezetten jól állnak az intenzív árnyalatok. 
 
Nyilas
November 22 – December 21.
Jönnek a lehetőségek – továbblépésre, fejlődésre, tanulásra, képességeid megmutatására. Ezek meglehetősen igénybevesznek majd téged, de tudd, hogy minden megvan benned a lehető legjobb eredmény eléréséhez. Ahol pedig hiányosságot érzel magadban, azt most könnyűszerrel pótolni tudod. Fontos azonban, hogy a meglévő feladatokra koncentrálj, és ne lőjj olyan távolságba, amit már szemmel sem vagy képes bemérni. Összpontosíts, fókuszálj! Közben bármilyen konfliktust érzel, kezdeményezz beszélgetést!
Jó rád nézni, mert remek formában vagy. Viszont neked is felhívjuk a figyelmedet a sportolásra, mert kellően hedonista és ezzel egyenes arányban lusta is tudsz lenni! Márpedig nem kellene a következő tavaszt plusz kilókkal megalapozni. Mozgás, gyerünk, ki a természetbe vagy be a fitneszterembe!
 
Bak
December 22 – Január 20.
Sokat várnak tőled, de ezt neked olyan, mint a karácsony! Bírod a terhelést, imádod, hogy fel kell építened egy munkanapot, egy projektet, megtöltened egy excel táblát, egy to do listát. A hangulatod továbbra is remek, és másokat is jobb kedvre derítesz azáltal, hogy “Ott állsz a Vihar/ Dobbanatlan Szívében./ Állsz. Állsz és mozgatsz.” – ahogy Fodor Ákos haiku költő is megmondta.
Akár dominának is öltözhetnél, hiszen a te kezedben futnak össze a szálak, nálad van az ostor. Otthon persze kipróbálhatod ezt a szerkót, hogy izgalmat csempéssz a szerelmi életedbe. 
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
Uganazt a jó hullámot lovagolod meg, amit az előző héten is. Az irodában többet nyújtasz, mint amit elvárnak tőled, és mindez magától értetődően indul ki belőled és nyilvánul meg. Hatékony és szórakoztató minden veled töltött óra. Annyi minden árad belőled és ebből oly sokat kamatoztat mindenki, aki a közeledben lehet, hogy figyelned kell a saját töltekezésre is. Mert megérdemled! 
Eredeti és szemnek tetsző stílusod, remek formád, sziporkázó lényed alapvetően határozzák meg azt az összképet, amit jelenleg a sajátodnak érzel. Amire biztosan szükséged van, az a kényeztetés. Illóolajos fürdő, gyertyafényes vacsora, kiskifli-nagykifli összebújás. 
 
Halak
Február 20 – Március 20.
Úgy érzed, pengeélen táncolsz. Pillanatok alatt felkapod a vizet, ami után nehezen találod a visszautat a nyugalom szigetére. Konfliktusokba keveredhetsz a munkahelyeden és otthon is, kötözködés várható baráti körben, hatalmi harcok, erőfitogtatás a szerelmi csatatéren. Legyen benned annyi önzés és elhatározás, hogy a reggeleket egyedül indítod. Keress olyan tevékenységet, amitől jó lesz a kedved: táncolj valami vidám, energikus zenére, olvass szórakoztató könyveket, honlapokat, blogokat. És számolj el tízig, mielőtt beszélni kezdesz!
Jó tanács: ne hamarkodd el! A helyedben mi mindenképpen magunkkal vinnénk valakit, amikor vásárolni indulsz, nehogy rossz döntést hozz. A legjobb választás egy Mérleg lenne mindehhez. Most egyedül inkább csak a kirakatokat nézegesd, vagy a magazinokat. Jelöld be azt, ami tetszik, majd térj vissza egy hét múlva. Ha még mindig bejön, vedd meg, de előfordulhat, hogy nem érted, hogyan is kerülhetett arra a kabátra a post it on.
 

 Nesze!Kékbarna

kekbarna@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr212396092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása