Nesze!szer

Hódító, ártatlan film noir

2010. október 20.


Emanuel Ungaro áldásosan összekeverte a korszakokat a Paris Fashion Week alkalmából. A '30-as évek stílusát a '70-es évek szemszögéből nézte, az eredmény magáért beszél. A haj az osztrák jókislány-fonat kifényesítése, de ehhez jön hozzá Miranda Joyce MAC termékekkel készített film noir-vamp kreálmánya, ami végeredményben drámai, és kicsit sem ártatlan. Selymesen fényes, fekete szempillák, elmosott szemkontúr, sötéten csillogó ajkak, (Film Noir és Diva árnyalatokból keverve) nagyon letisztult és elegáns, és elég dögös ahhoz, hogy magunkra kenjük, ha végzet asszonyai szeretnénk lenni.

Szemek: fényes, de visszafogott ezüstpigmentek, a szempilla vonalától a szemöldökig, és az alsó szempillák alatt, alig észrevehetően. A fekete szemceruzát ecsettel finomítsuk miután körberajzoltuk vele a szemet, jöhet az antracit szürke spirál, alul-felül. 

A rúzs(oka)t ecsettel vigyük fel, és a két szín közé nyugodtan kenjünk egy nagyon picit arról az ecsetről, amivel a szemceruzát mostuk el. De csak az ajkak közepére! Végül jöhet a színtelen szájfény.

 

Nesze!Tam
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr672385579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása