Nesze!szer

Túlélni a Telet

2010. október 19.
A tél gyorsan közeledik, a hőmérséklet csökken napról napra. Összeválogattunk neked 5 szép és praktikus terméket, hogy ne fagyjon a mosoly arcodra a viharos reggeleken. Nincs kifogás, mindenki megengedheti magának!
 
1. Színlelj! 
 
Kikopott már természetes napbarnított színed. Bora Bora hívogat, de a bankszámlád itthon tart? Van megoldás, nemcsak kiváltságosoknak!
A kőolajszármazékoktól -és tartósítószerektől mentes Annemarie Börlind önbarnító krém nemcsak arany ragyogást kölcsönöz bőrödnek, de védi is azt a száraz levegőtől.
2780 Ft
 
2. Illatterápia
 
Válassz illatot! A Gucci már piacra dobta téli parfümjét, amelynek csintalan illata ébren tartaja benned a nyári nap melegét.
30ml 16 690 Ft
 
3. Élénkítsd fel arcod!
 
A Bed Head termékeit, már nemcsak a hajadra kenheted! Arcpirosítója színt visz az életedbe.
3380 Ft
 
4. Füstölj!
 
Nincs karácsonyi parti füstös szemek nélkül! A Guerlain lila palettájával szokatlan hatást érhetsz el.
20 990 Ft
 
5. Balzsamozz, nyal, balzsamozz!
 
Ajakbalzsam megszálott vagyok. Minden kabátzsebemre, minden táskámra jut legalább egy. A Sisley ajakápolója természetes növényi kivonatokat tartalmaz, azonnal nyugtatja a bőrt és hosszantartó védelmet ad. Síeléshez különösen ajánlom!
 
 

Ha nem találod a hazai üzletekben, rendeld meg itt:

 

www.harrods.com/HarrodsStore/find/b/sisley,skin,siseyeandlip/p/000000000000754392 

 

Nesze!N

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr42382850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása