Nesze!szer

Asztrológia iránytű nemcsak fanatikusoknak

2010. október 18.
Legyen szépséges heted! 
 
Mi leginkább Szüzek szeretnénk lenni a héten. Neked mit mond horoszkópunk? 
 
2010. október 18 – 2010. október 24.
 
Kos
Március 21 – Április 20.
A heted nagy része a kommunikáció jegyében telik. Van ugyanis egy darab Merkúr, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a csatorna átjárhatóvá váljon  a számodra. Nincs helye se a megbánásnak, se a kimondtalan szavaknak. Ez kelleni is fog a személyes kapcsolataidhoz. A hét második felétől a figyelmed fókuszába a pénzügyeid kerülnek, amelyek akár pozitív, akár negatív irányba mutató változásokat produkálhatnak. Igazi hullámvasút élmény ez: van aki bírja, van aki nem.
Hogy mit veszel fel, és hogy mit hogyan viselsz, egyszóval a stílusod és a tetteid most azt kiáltják a világ felé, hogy “Ez vagyok én!” Igen, légy önmagad! Egy Kos nem szokott beállni a sorba.
 
Bika
Április 21 – Május 20.
Bármennyire nem javallott az egy fenékkel két lovat szemlélet, valami hasonlóban lesz részed a héten. Egyszerre kíván tőled figyelmet a privát és a szakmai életed. A tűz, a szenvedély és a szerelem lesznek a tüzelőanyagaid, ami az imént említett két területet energetizálja. A párod ennek örülni fog, a barátaid imádni fogják, hogy olyan vagy, mint egy töltőállomás, ami csak ontja magából a muníciót, a karrieredben pedig szintén hasznos lesz ez a vérátömlesztés.
Kisugárzásod tarolni fog. Bátor leszel, ösztönös, csábító. Egy dög. Azt hiszem, ezt nem is kell túlmagyarázni. Vehetsz néhány merész holmit magadnak, amik majd egy későbbi energiaszegény periódusban segíthetnek a felszínre jönni. Tartsd ezt észben!
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
A munkádban különösen jó megérzéseid és ötleteid támadnak. Ne hagyd, hogy elfújja őket a szél, mert az antennád klassz jeleket fogott be! Ha jósok lennénk, a varázsgömb szerencsét, sikert, előmenetelt mutatna. Egy igazi aranyesőt. Ne linkeskedj, ne legyints, hanem tedd oda magad! A hétvégét érdemes társaságban töltened, mert sziporkázol, és új embereket megismerve ez ajtókat nyithat meg előtted. És ágyakat, már ami a szerelmet illeti…
Az Ikrek egy okos, intelligens, szellemes jegy. Az intuíciók miatt egyszerűen tudni fogod, mikor öltözz hozzá a sikerhez, és mikor a hódításhoz. Ne feledd: a külső összhatása mindenkinek mást üzen, mindenkinek azt, ahogy érzi magát. Maradj hát okos (főleg a munkahelyi öltözködésben), de ne félj megmutatni azt, ami benned van.
 
Rák
Június 22 – Július 22.
Otthonodban és a családban rend uralkodik, ami számodra a legbiztosabb alapot biztosítja minden máshoz. Habár a karrierben akadnak nehézségek, a háttérországod miatt könnyebbnek érzel minden csatát. Ami lényeges, hogy találd meg az egészséges egyensúlyt a magán és a munkahelyi szféra között. A benti problémákat ne vidd haza, otthon lehetőség szerint ne dolgozz, az irodában viszont csak munkára kocentrálj. Játékos és kreatív megnyilvánulásaid ne a pletykákban csúcsosodjanak ki!
Legyen kényelmes, de ne legyél tőle trampli. Legyen színes és vidám, de ne fess úgy, mint egy papagáj. A már szürkülő időjárás elleni hadakozás ez benned, amit nagyon helyeslünk. Színezd újra a ruhatáradat és az őszi utcákat!
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
A nadrágszíjas megszorítós múlt hét után még ez a néhány nap sem a szárnyalásról szól. Különböző, egymástól merőben eltérő feltételek, emberek, szituációk, gondolatok és érzések dobálnak jobbra-balra. Figyelj a kapcsolataidra, ne nyomja rájuk a bélyegét ez a hektikusság. Általában jól bánsz a energiáiddal, hiszen az erő te magad vagy, de lehet, hogy most egy esetlen kismacseknek érzed magad. Nem nagy ügy, az erős oroszlánnak ezt is meg kell tapasztalnia, az ilyenek is bele kell hogy férjenek az életedbe. Pénzügyekben továbbra is légy körültekintő!
Nem szereted, ha nincs önmagadra időd. Egyszerűen méltatlannak tartod. Amit most idő hiányában tehetsz, hogy a részletekre figyelsz. Már apró dolgokkal is hatást érhetsz el. Egy kiegészítő, öv, más színű körömlakk már azt az érzést kelti benned, hogy megkaptad, ami jár neked, és ami emeli a fényed. 
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
Folytatódik egy sikertörténeted! A következő napokban a munkádra érdemes összpontosítanod. Sok támogatód lehet konkrétan is, de érezheted úgy is, hogy a szerencsés véletlenek kegyeltje vagy, mindig ott terem valaki, aki a tenyerére kap és fut veled néhány métert előre. Olyan időszakod ez, amikor learathatod munkád gyümölcsét, ne legyél hát félénk, a frusztrációnak se most van itt az ideje, mert ami jár, az jár! A személyes kapcsolataid égboltján se látunk felhőket, vagyis ha választhatnánk, mi is Szűzies hetet szeretnénk magunknak.
Önbizalom, vidámság, jókedv. Elemedben vagy. Továbbra is csak bátorítani tudunk, hogy most cserélj ruhatárat! Oké, neked ez talán túl hajmeresztő lenne (bár semi esetre sem ezen a héten), viszont hallgass ránk: menj és vegyél néhány új darabot! Lázadó is lehetsz, jól fog állni! Itt vagy még? Reméljük, már elindultál valamelyik outletbe!
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
Ez itt a te hónapod, igaz már túl vagyunk a felén. Olyan napok jönnek, amikor könnyen lelkesedsz, és amelyek gyorsan elköteleződésekre sarkalhatnak téged. Ha ilyet érzel magadban, különösen a karrieredet illetően, akkor ne hezitálj, mert a mostani irányváltások a jövődre nézve pozitív változásokat idéznek elő. A déjà vu nálad is jelentkezhet, elsősorban a kapcsolataidban. Megismerkedhetsz valakivel, aki kísértetiesen hasonlítani fog egy korábbi szerelmedhez. Ez nem csupán a külsőségekben mutatkozhat meg, hanem habitusban is.
Ha valami egyszer már nem jött be, akkor kár költeni rá. Lehet, hogy a kirakatban tetszett a ruha, de felvéve érezted, hogy nem a tiéd. Lehet, hogy olyan krémet ajánlottak, amitől mások ráncai halványodtak, míg a te bőröd fittyet hányt rá. Ha így volt, hagyd a csudába! Új és friss dolgokra van szükséged. Olyanokra, amelyek támogatják a most benned átalakuló személyiséged. Mert csillag születik éppen!
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
Ez itt egy puzzle, kérem szépen! Néha egy szuszra megvan a nagy kép egy része, máskor meg hosszasan keresni kell a megfelelő darabokat. Nagy eséllyel kerülnek a helyükre a privát szféra, a családon belüli erőviszonyok és a szerelmi kapcsolatok darabkái, mivel azonban jó munkához idő kell, anyagi erőforrásaidnak még izmosodniuk kell, ahogy a karrier területén is akadnak kihívások. De lássuk be: ha otthon és bent rend van, akkor ez kívül is jelentkezni fog. Jön, támad a Mars, a szenvedély és az ambíció planétája, ami a következő hétre a többi területet is nagyobb fokozatra kapcsolja. 
Nos, ami a megjelenésedet illeti, nem feltétlenül ezen a héten hozod ki magadból a legtöbbet. Nem azért, mert rosszul nézel ki, hanem mert nem vagy elégedett, és az átható, pozitív dolgokat legalább olyan jól közvetíted, mint a benned lévő kisördögöt. De ördögi még lehetsz! 
 
Nyilas
November 22 – December 21.
Társasági életet élsz, vagyis mi mindenképpen ebbe az irányba taszigálunk téged. Történhetnek váratlan, de pozitív események, és találkozhatsz olyan emberekkel, akik meglepetést tartogatnak a számodra. Bontsd ki szépen a csomagot! Lehet, hogy fáradt és kimerült vagy, mert küzdelmes időszak van mögötted, ennek ellenére próbálj éber és nyitott maradni, mert sok csoda vesz körül!
Szentimentális hangulatban vagy, szívesen veszel fel olyan holmikat, amik egy korábbi emlékhez kötnek, vagy veszel olyanokat, melyeknek a színe, a vonalvezetése, a tapintása, az illata… Kellemes eklektika lehet a végeredmény.
 
Bak
December 22 – Január 20.
Nem kevés kihívással kellett szembenézned az utóbbi időben – főleg a munkahelyeden, de otthon is, hiszen viszed magaddal a kattogást az agyadban. Most azonban érezni fogsz egyfajta megkönnyebbülést. Azért egyfajtát, mert családi körben ez a feszültség még érezhető. Viszont ahogy érezni kezded a felszabadulást, hogy minden a megszokott mederbe került újra, úgy mossa ez át a hangulatodat, és fejti ki hatását a privát szférádban is. Még egy kis türelem…
Karriered tehát tehermentesített, ebből adódóan nagy és fontos üzleti lépéseket tehetsz. Ez az a pillanat, amikor alkalomhoz illően kell öltöznöd! Se szürke egér ne légy, mert rájuk senki se emlékszik, de ne most próbálj stílust váltani, nehogy csúnya baleset legyen belőle. Klasszikus, elegáns, visszafogott ruházat, egyéni, stílusos, színes kiegészítők. Mi ezt javasoljuk neked.
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
Munka, karrier, sikerek. És továbbra is minden remekül halad. Ha fizetésemelést szeretnél, akkor most hozakodj elő vele. Ha előléptetésre vágysz, új feladatok, területek izgatnak, akkor itt az alkalom. Ha létezik teremtő gondolkodás, ha igaz, hogy az vagy, amit gondolsz, akkor szerintünk ne fogd vissza magad: álmodj nagyot, gondolj pozitívat, érezz a szíved legmélyéről! Egyetlen terület van, ami vékony jégen táncol: munkahelyi kalandokba ne bonyolódj!
Tudod, mit akarsz, mit nem akarsz. Egyszerűen ösztönösen érzed, hogy mi áll jól neked, mi a legelőnyösebb a testalkatodhoz és a személyiségedhez. Ne a legutolsó divatirányzatot kövesd, hanem ezt a csalhatatlan iránytűt önmagadban. Merész gondolat, de illik hozzád: teremts inkább te divatot!
 
Halak
Február 20 – Március 20.
Jobban időzítesz, mint valaha. Persze remekül érzékeled a körülötted mozgó emberek hangulatát, érzékeny vagy az energiákra, de most inkább vagy tudatos, mint cseppfolyós. Ez annyit jelent, hogy nem csupán érzékeled a szilárd valóságot, hanem részt is veszel benne. Ez a munkahelyi és pénzügyi pozíciódra remek hatással van, továbbra is többen kikérik a véleményedet szakmai és anyagi kérdésekben. Váratlan bevételre is szert tehetsz, amihez mi csuriban tartjuk az ujjainkat. A szerencse legyen veled! 
Dobogós vagy. Sztár. Magabiztos és ragyogó. Jól érzed magad és ettől jól nézel ki. A kisugárzásod épp olyan, hogy talán egy zsák is öltöztetne téged. Nem akarsz beolvadni, nem vágysz arra, hogy egy legyél a sok közül. Ne is tedd! Szebb a világ tőled, ne fossz meg minket ettől!
 
Nesze!Kékbarna
kekbarna@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr692380288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása