Nesze!szer

Viszlát McDonald's szemöldök!

2010. október 14.
 
Köszönöm, köszönöm és köszönöm. Egy termék, amelyért nem lehetünk elég hálásak az Univerzumnak. Mert nincs ember a földön, akit ne borzasztana el az évek óta hazánkban tomboló szemöldök felhozatal. A rémségek kicsiny tárában a legszörnyebbek a McDonald's M betűjét formáló tetovált piros rettenetek, hogy a ruhafestékkel készült sötétkék konyakospoharat körberajzolt csodákat ne is említsük. Ez egyrészt beszámíthatatlan hatást ad viselőjének, másrészt nincs napszak, amikor gazdája ne csodálkozna túlzottan a világra.
Viszont mivel nem születhetett mindenki Gálvölgyi Jánosnak, a tetoválást is a szükség szülte. Ezért is örülünk nagyon a Nesze!szer-nél hogy végre a messzi Kaliforniából hazánkba is eljutott a Rejuvi terméke. Ez ugyanis nem tesz mást, mint szemöldököt növeszt. Persze, nem úgy kell ezt elképzelni, hogy a revitalizáló készítményt este felvisszük, majd bozontosan ébredünk, idő azért kell neki. De csoda ez, nem más! Hálánk pedig reméljük, hallható a laboratóriumban is, ahol kifejlesztették!
És persze az Ó utca 36-ban is, ahol felleltük…
Rejuvi Eyebrow revitalizer 10 500 Ft 
Nesze!Pat
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr152370559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozmetikusszalon · http://kozmetikusszalon.hu 2012.05.06. 17:38:00

Érdekesen hangzik, valakinek van még tapasztalata erről a készítményről?

beautyka 2012.05.06. 18:16:47

@kozmetikusszalon:
Most egy majd két esztendővel ezelőtti postra kérdeztél rá, így kapcsiból nem tudunk kit mondani... a szalon vendégeit max
süti beállítások módosítása