Nesze!szer

Asztrológia iránytű nemcsak fanatikusoknak

2010. október 11.
Legyen igazán szép heted! 
 
2010. október 11. – 2010. október 17.
 
 
Kos
Március 21 – Április 20.
Nos, hektikusság tűnőben, hosszú távú munkák már az előszobában. Ennek köszönhetően mind a szakmai, mind a személyes kapcsolatok kapnak hangsúlyt a héten, ezeket kell építened. Épülés az is, amikor viszed tovább, de épülés az is, mégpedig a kapcsolat szereplőire nézve, amikor leteszed az egészet - mert az nyit meg újabb ajtókat az egyéni fejlődéshez. Pénzügyileg úgy érezheted, kaptál a sorstól egy második esélyt: ne baltázd el! 
Itt az ideje, hogy változtass a külsődön! Ne másoknak öltözz, hanem magadnak! A benned lévő szenvedélyt hagyd átsütni a színeiden.  Viszlát unalom! 
 
 
Bika
Április 21 – Május 20.
A romantika és az érzelmek játszanak most főszerepet az életedben, de úgy, hogy hátat fordítasz a jelennek. Egy lezártnak tűnt kapcsolat kacsinthat vissza rád, és azt érzed, most bepótolhatod az elvesztegetett időt. És ezen a pontoon lép közbe a Mars, úgy ahogy szokott, kopogtatás nélkül!  Igyekszik majd meggyőzni téged, hogy nem biztos, hogy ez nyerő ötlet, hisz valamiért egyszer már nemet mondtál.
Anélkül, hogy túlbonyolítanád a dolgokat frissítsd fel az öltözködésedet egy picikét, elég egy új lánc. Túlzásba azért ne essél, mert a kevesebb néha több.
 
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
Olyanok ezek a napok, mintha a levegő se mozdulna körülötted. Márpedig ez egy Ikrek számára olyan, mintha színek, hangok, szagok, ízek és illatok nélkül telne az élet. A felszín alatt  egy kicsit mélyebben alakulnak dolgaid, de ez már az a szint, ahová te nem merülsz le, hiszen fent szeretsz fickándozni. Annyit tehetsz, hogy elhiszed: az is létezik, ami nem kézzelfogható. És igen, minden mozgásban van, csak most nem te mozgatod. Nyugi, mindennek eljön az ideje! 
A látszólagos eseménytelenség okoz benned némi bizonytalanságot, amit ellensúlyozhatsz a külsőddel. Próbálj ki például egy új illatot, és nézd meg, milyen hatást gyakorolsz ezzel másokra. 
 
 
Rák
Június 22 – Július 22.
Ha már ősz és szüret, akkor itt az ideje, hogy te is learasd azt, ami megillet. Ami eddig nem működött jól, abban pozitív változás várható. Érezni fogsz valami finom egyensúlyt a belső és a külső világod között – verge. Ez pedig lehetővé teszi, hogy a karrieredre és a lehetőségeidre fókuszálj.
Mostanában kevés idő és energia jutott önmagadra, eljött viszont a töltekezés ideje. Az öltözködés kommunikáció is egyben, eszerint válogasd össze a holmikat. Jelszó: vidámság, szenvedély, színek.
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
Idegessé és feszültté tesz, ha valamiből nincs elegendő. Ha azt tapasztalod, hogy valami az utadat állja. Márpedig a pénzügyeidben óvatosságra és józan észre van szükséged! Vizsgáld felül a kiadásaidat, nézd meg, mire kell kiadnod, és nézd meg, mire szórod el a pénzt. Állíts fel egy ésszerű stratégiát! Amikor már átlátod a helyzetet és azt, merre kell haladnod, akkor tér vissza hires önbizalmad. 
Mielőtt felesleges költekezésbe kezdenél, nézz szét az újrahasznosított termékek között, hisz sok kreativitás rejlik bennük, ahogy benned is. Pompás divatkiegészítőket találsz köztük.
 
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
A benned lévő kis könyvelő jelenleg a bevétel oldallal van elfoglalva akár a pénzügyeket, akár a személyes kapcsolatokat tekintve. Ez megnyugvással és mily meglepő, magabiztossággal tölt el, amitől más színezetet kap a személyiséged. Ez pedig bejön a környezetednek. A héten könnyebben megy a kommunikáció, nem szorongsz azon, hogy kinek mit mondj, kivel hogyan viselkedj. A kontroll nélküli Szűz olyan, mint a frissítő nyári zápor. Imádjuk!
A megfelelő alkalomhoz a megfelelő ruha. Igen, ez megbízható, de nem unod még? Mi lenne, ha elhagyva a sémákat most úgy öltözködnél és sminkelnél, hogy azt lássák rajtad, amit érezni szeretnél. Jó formában vagy, van ott mit a felszínre hozni és megmutatni, hajrá! 
 
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
Nem túl sokáig ugyan, de megpihenhetsz, mert elfáradtál. A javaslatunk az, hogy ne hasztalan henyéléssel töltsd az időd, hanem azzal, hogy egy füzet és toll, valamint egy kellemes pohár bor társaságában összeírod: merre tovább. Mi az, amid van jelenleg,mi áll a rendelkezésedre? Mit szeretnél? Mihez van tehetséged, képességed? Minek van realitása? Sokat segíthet az összegzés, mert hamarosan újra elemedben leszel, elsodor a lendület, és jól fog jönni, ha ott lesz az a lista…
Ha van merszed egy az egyben önazonos lenni az egyediségében, akkor azt a Vénuszi szépséget és bájt közvetíted, amire a világnak igenis szüksége van. A kreativitásodra és az intuíciódra hallgass!
 
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
Szenvedély, energia, kihívások sokasága. Erőd teljében vagy. Az életed szinte minden területén érezhetően átsüt a dominanciád, ami a környezetednek sem terhes, hiszen sokak hajtómotorja leszel a következő időszakban. Tudni fogod, mit akarsz, ahogy azt is, hogy mikor minek van itt az ideje. És ez most annyira hitelesen árad belőled, hogy társakban sem lesz hiány. Ahogy szerelmben sem…Hurrá! 
Tele vagy magabiztossággal, és határozottan bosszant, ha megpróbálnak meggyőzni arról, mit és hogyan viselj. Ne is engedd! Ha ebből az erőből táplálkozva merőben új sminket, frizurát, ruhát választasz magadnak, az egész biztosan a legjobb választás lesz! Még követőkre is akadhatsz.
 
 
Nyilas
November 22 – December 21.
Az elmúlt 6 hónaphoz képest új szelek fújnak. Végre! Kevesebb energiával, befektetéssel, aktivitással fogsz többet elérni lényegesen rövidebb idő alatt, mint ahogy az elmúlt időszakban történt. Szabadabbnak érzed, ami energiával és vitalitással tölt fel. Ideális időszak ez a csapatmunkára, új ötletek megvalósítására, de az elhanyagolt baráti kapcsolatok felfrissítésére is.
Szűz területre tévedsz. Az ízlésed a következő hónapokban változni fog, lehet, hogy teljesen kicserélődsz, amihez fontos a határok kitágítása. Csak a fantáziád szabhat határt!
 
 
Bak
December 22 – Január 20.
Még mindig munkahelyi, szakmai kihívásokkal küzdesz. Vannak gátló energiák, nehezítő körülmények, de ha valaki tudja, hogy hogyan lehet lépésről lépésre, alaposan megkomponáltan előre haladni, akkor az te vagy. Nem fogsz hát ettől elnehezedni, sőt. Egy jó csapat első vagy második embereként ügyesen  végigvezeted őket az aknamezőn.
Igen, egy Bak nem igazán spontán. Igen, néha mellényúl, ha frissíteni szeretne. De igen, ez most egy olyan időszak, amikor fel kell frissülnöd. A smink lemosható, a ruha kicserélhető, szóval mi nem látjuk akadályát egy kis kalandozásnak!
 
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
Második esélyek, újra kinyíló ajtók, visszatérő lehetőségek, elfeledett, de újra megjelenő bevételi források. Nagyjából sikerült is összefoglalni a jelen állást. Mindez sok-sok energiát és mozgást hoz magával, nem lesz időd pihenni, de nem is igényled. Mintha te mozgatnád a szálakat… Élvezni fogod, de ne szállj el, inkább használd ki a lehetőségeket!
A hangsúly a karriereden van, és a külsődet is ebbe a csatasorba állítod. Egyre tudatosabb leszel abban, hogy az impressziók nagyon fontosak. Most különösen jól használod majd megérzéseidet, miközben a kreativitás is társadul szegül. Vagyis igen, ha szerelembe esel egy szokatlan holmival, akkor se hagyd ott az üzletben! 
 
Halak
Február 20 – Március 20.
Üzleti és pénzügyi területen továbbra is topon vagy, vág az eszed, jók a meglátásaid. Az emberi kapcsolatokban azonban, különösen a privát szférában, lehetnek súrlódások.  Erre a területre nem igazán figyelsz, ebből adódhatnak problémát. Ez ugyan okozhat nehézségeket, de tudod: ami nem öl meg, az megerősít!
Nosztalgikus hangulatban vagy, elvarázsolnak az érzések és az emlékek. Olyan formák és színek tetszenek talán, amik meglepő választásnak tűnnek, de a divat az egyéniségről és az egyediségről szól, tehát ne fogd vissza magad. 
 
Nesze!Kékbarna
kekbarna@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr582362016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása