Nesze!szer

Izlandi moszat fogaink fehérségéért

2010. október 06.

Te vagy az a lány a képekről, aki mindig csak a szemével mosolyog? Leveszed a tag-et róluk, mert sárga a fogsorod?

A fogfehérítés nem új keletű dolog. Története a távoli ókori egyiptomiak birodalmába vezet vissza bennünket. Ebben a korban a fehér fogsor egyet jelentett a jóléttel. A céljuk elérése érdekében nem riadtak vissza a kor bizarr eljárásaitól sem, az ammónia hatását kihasználva a vizeletüket alkalmazták egy szebb mosoly reményében. 
Nézz tükörbe! Már az ókorban is ciki volt a sárga mosoly!
 
Dr. Kocsis Leventével a fogorvosok -és szájsebészek Bruce Willis-ével, a 2010. Budapesti Triatlon Világbajnokság orvos kategóriájának 3. helyezettjével beszélgettünk a házi fehérítési technikákról.
 
Tippünk:
 
1. Dörzsöld fényessé fogaidat eperrel!
Az eperben lévő almasav eltávolítja a felületi szennyeződéseket,
egy friss szelet eperrel bedörzsölve fogainkat azonnali hatás érhető el.
 
2. Használj izlandi moszatot!
Már a hazai drogériák és gyógyszertárak polcain is elérhetőek azok a fogkrémek és szájviek, amelyek értékes növényi kivonatai révén - mint az izlandi moszat - természetes fehérséget biztosítanak fogyasztóinak. Garantált a bioaktív élmény!
 
3. Tisztítsd fogporral fogaidat!
Használata biztonságos, nem sérti a fogzománcot.
 
 
Ha nem vagy elégedett az elért eredménnyel, irány a rendelő!
Ma már alapvető kezelési eljárás a fogfehérítés. A ZOOM a legújabb professzionális fogfehérítő rendszer, amely hidrogén-peroxid és fény segítségével biztonságosan és fájdalommentesen fiatalítja meg az elszíneződött fogakat, akár 15 perc alatt!
A fehérség megőrzése függ táplálkozási szokásodtól! A csoki, legyen akár svájci, vagy a bor, kávé, tea és minden ami jó elszínezik fogaidat. Egyél fehér csokit, igyál fehér bort és tedd le végre a cigit! Ha tudod...
 
Nesze!N
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr442350728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása