Nesze!szer

Asztrológia iránytű nemcsak fanatikusoknak

2010. október 06.
Legyen igazán szépséges heted! 
 
Kos
Március 21 – Április 20.
Egy viszonylag csendes hét vár rád, ami azért nem kárhoztat tétlenségre. Dinamikus időszakok előtt célszerű a felkészülés, amire ez a legalkalmasabb idő. Ha álmaidat szövögeted, egy kicsit élesíts a benned élő képen. Amennyiben elvarratlan szálaid vannak, ne hagyd őket magad mögött. Pakolj el magad után és csak utána csukd be az ajtót. Igen, jól olvastad: ne a falon keresztülj közlekedj, amint ezt gyakran teszed, használd inkább az ajtót! 
 
Bika
Április 21 – Május 20.
Nem feltétlenül kell megszakadnod a munkától, ha képes vagy másokat is odaengedni! Hallgasd meg a többiek elképzeléseit, hidd el, ebből sok jó dolog születhet még. Engedd el azt a kényszerképzetet, miszerint csak az van rendesen elvégezve, amit te intézel! Ellenkező esetben ez a rágódás az egészségedre is hatással lehet, de a kisugárzásodra egész biztosan. Pedig az a Bika kisugárzás igazán szép és igazán szexi nőt mutat…  Hajrá! 
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
Na most az a helyzet, hogy van egy Mars és egy Vénusz, és ők ketten alaposan felforgathatják az amúgy sem unalmas szerelmi életedet. Pasik jönnek-mennek, megy a húzd meg, ereszd meg játszma. Amennyiben nem feltétlenül szeretnéd ezt a sakkozást folytatni, akkor egyetlen eszközöd maradt, ez pedig a logikus, józan gondolkodás. Tudom, ez nem könnyű! A te döntésed, hogy fejben maradsz, vagy a szívednek adod át a kormányzást. 
 
Rák
Június 22 – Július 22.
Hektikus ez a periódus, nálad is minden kézzelfoghatóan változik. Néha egyszerre több tényező is, mint amiről úgy gondolod, még elviselhető. Sanszos, hogy egy csomó befejezetlen feladatot hagysz magad után, amivel a következő hétre is magaddal viszed ezt a külső és belső rendetlenséget. Ezekben a napokban szembeszülhetsz egy hozzád közel álló személy betegségével, de igazi gondoskodóként szerencsére segíteni tudsz neki. Frusztráltságot látsz a világban mindenhol, de fontos: most rengeteget tanulhatsz magadról és teherbírásodról.
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
Habár az Oroszlánok a jelenben élnek, a retrográd Vénusz miatt időutazásban lehet részed. A célállomás a múltad. Nem tart sokáig, de érzelmi vagy pénzügyi okokból hasznos lehet. Elképzelhető, hogy ezen a két területen lezáratlan dolgaid vannak? A héten a segítségedre lehet egy olyan barát is, aki erre a szituációra nem csak a te perspektívádból látja rá. Elmondhatjuk, hogy szerető és támogató közegben rakhatsz össze egy puzzle-t, ami régóta hevert darabjaiban össze-vissza, és aminek a kirakása a jövődre nézve fontos lépésnek számít. Ezúttal ne söpörd a szőnyeg alá a darabkákat! 
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
Nincs Szűz kétségek és aggódás nélkül, de úgy fest, hogy nagyobb térre van most szükséged. Bármilyen szürreálisan is hangzik, el kell hagynod a komfortzónádat. Mindezt egy kapcsolat érdekében, amelyben a másik fél bizonytalanabb, mint te magad. Ami biztos, hogy a türelmed és az intelligenciád kerül fókuszba, amit ez a helyzet igencsak megkíván. Készíts magadban mérleget (bár ez a horoszkóp következő jegye), hogy mi mennyi áldozatot kíván és mi mennyit ér, de javasold ugyanezt a másik érdekeltnek is. Táblázatra fel! 
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
Figyelj és jegyzetelj! De legalábbis légy éber! Ami most kezdődik el az életedben, annak néhány hónap múlva eredményei lesznek. Igen, tudom, hol van az még! De ahogy Róma sem egy nap alatt épült fel, úgy a te életed sarkalatos változásai sem egyből öltenek testet. A lényeg, hogy tudd: a rajtvonalnál te állsz, a távot neked kell lefutnod! Hogy anyagi, szerelmi vagy más területeken mekkora sikert zsebelhetsz majd be, attól függ, mekkora figyelmet szentelsz nekik. És persze annak, mennyire adod oda magad. Ami segítségedre lesz, az a könnyedség, ahogy az új információkat magadba szívod. Könnyen tanulsz, ezt most használd ki! És ne feledd: az leszel, amit gondolsz! 
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
A Vénusz és a Mars a te jegyedben tartanak égi randevút, ami itt lent nem feltétlenül hoz romantikus pillanatokat. A túl sok elvárás, a féltékenykedés és mások birtoklása néha kiveri a biztosítékot. Jó, ha tudod: ezek  bizony a te tulajdonságaid, amiket ha tudatosítasz magadban, akkor még időben nyakon csípheted a sárkányodat. Ha nem sikerül higgadtan viszonyulnod mindehhez, már most gondolkozz el a B terven, amivel majd helyrehozod a most megélt A tervet. 
 
Nyilas
November 22 – December 21.
A héten ki fog derülni, mennyire tudsz titkot tartani. Hogy mennyire vagy képes pókerarccal közlekedni néhány napig, amíg világgá nem kürtölheted, hogy… Mert bármi is van alakulóban, amihez megvan minden tehetséged és lehetőséged, csak akkor dicsekedj, ha már biztos vagy terved realizálódásában, különben azt fogják mondani rólad, hogy bort iszol és vizet prédikálsz. Ismerős, ugye?
 
 
Bak
December 22 – Január 20.
Ez a hét olyan érzéseket kelt benned, mintha satuba lennél szorítva. Ezt az állapotot alapvetően jól viseled, de most hátráltatnak a munkádban. Úgy érzed, egyet előre, kettőt hátra. És az olyan értelmetlen, te pedig gyűlölöd az esztelenséget. Jó hír: leválhatsz arró, aki ennek az egésznek a kerékkötője. Rossz hír: nem biztos, hogy jól méred fel, ki is a kerékkötő ebben a helyzetben. Megoldás: sallangmentes kommunikáció, egyenes beszéd. Nem, nem vallatás. Beszélgetés. A Mérlegek és a Skorpiók most hasznos segítőid lehetnek, nyiss feléjük!
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
Egyszerűen brillírozol. Te vagy a hét mókamestere, a nap ebben az őszi szürkeségben. Ha tanár vagy, képzést tartasz, sokakat irányítasz, akkor imádni fognak! De más szakmákban is egyszerre vagy okos és szórakoztató. Ez alapvetően mindenen átsüt és mindenben ezt keresed, ennek a kettőnek a szimbiózisát. Ha lehetőséged nyílik némi kreatív foglalatosságra, ragadd meg az alkalmat! A sugárzó emberek sokszor vonzanak magukhoz olyanokat, akik szükséget szenvednek. Tanácsot kének tőled, útmutatást, biztatást. Szerencsére van miből adnod!
 
Halak
Február 20 – Március 20.
A héten remekül alakítod a detektívet. Ehhez most minden képességet megkapsz, amit viszont neked kell tenned, az a tárgyilagosság és a távolság megtartása, a határok felismerése. Neked ez persze nem kis falat, de azt a képességedet használd ki, ahogy a dolgok mélyére ásod magad. Elképzelhető, hogy egy fontos üzleti megbízást kapsz, netán pénzügyi vagy marketing feladat, amihez ez a hozzáállás a megkívánt. Népszerűnek érezheted magad, mert sokan fordulnak hozzád, kedves Sherlock Holmes.  
 
Nesze!Kékbarna
kekbarna@gmail.com
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr222350688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása