Nesze!szer

Az elkövetkező napokon üzeneted jön!

2018. március 11.

 

jelnapok.jpg

 

Az elkövetkező napokban egy jelet fogsz kapni az égiektől, ami bizonyítékot fog szolgáltatni arról, hogy jó úton jársz és jó irányba tart az életedA 17-es és a 8-as szám energiája azért érkezik most hozzád, hogy emlékeztessen rá ki vagy te és miért vagy itt.  Az életed vezércsillaga benned él és most felragyog, hogy eszedbe jusson róla milyen csodálatos terv megvalósítására érkeztél ide és mennyire fantasztikus az út, amit eddig megtettél. A mindennapi feladataid közepette hajlamos vagy megfeledkezni arról, hogy minden lépésed egy sokkal nagyobb terv része, ami emberi ésszel szinte felfoghatatlan.

A most érkező energiák hatására azonban világossá válik számodra mindez. A most érkező fény megvilágítja számodra az utat nem csupán előre, de visszafelé is, hogy láthasd milyen hatalmas fejlődésen mentél már keresztül. Ez az energia megtanít hatalmas távlatokban ránézni az életedre. Semmi sem jelentéktelen, amit teszel. Minden döntésed, minden lépesed meghatározó. Éppen ezért fontos, hogy időnként ilyen szemszögből nézz az életedre, hogy láthasd soha sem mellékes mit engedsz be az életedbe és miről mondasz le. 

Íme az energiák, amik átadják neked a jelet, amire régóta vársz

2018.03.12
2  9     3    3
   11         6
          17
          8

          
A 12-es és a 3-as szám energiája azért érkezik most hozzád, hogy emlékeztessen rá, hogy a boldogság forrását magadban keresd

Ha azon kapod magad, hogy az életed körülményeiben keresed a hibát azért, mert nem vagy boldog, akkor ez az energia most segít meglátni a valóságot. Ha boldogtalan vagy az azért van, mert nem döntöttél úgy, hogy valami olyasmit teszel, ami boldoggá tesz téged. Te vagy az egyetlen ember, aki boldoggá tehet téged. Ha mások is osztoznak a boldogságodban, akkor az az ő döntésük, de te nem teheted függővé a sajátodat attól, hogy mások hogy éreznek veled kapcsolatban.

Az életedben tapasztalt örömöket mind saját magadból meríted még akkor is, ha ebben szerep jut más embereknek is. Nem várhatod többé odakintről, hogy valaki eléd álljon és megadja neked, amire a lelked mélyén vágysz. Ez az energia azt üzeni neked, hogy menj a dolgok elébe, mondd ki amit akarsz és cselekedj érte határozottan! Ha elakadtál meg fogod látni, hogy ezek a lépések szinte azonnal helyreállítják majd az egyensúlyt, mert végre a saját kezedbe veszed az irányítást.

A 6-os szám energiája azért érkezik most az életedbe, hogy megtanítson a szívedre hallgatni

Ha régebben megjelent a szívedben egy vágy, akkor feltetted magadnak a kérdést: Vajon mit fognak szólni mások, ha ezt megteszem? Emiatt sokszor éppen arról mondtál le, amire a leginkább vágytál. A most érkező energiák arra fognak bátorítani, hogy többé ne mondj le a szíved vágyáról, helyette inkább arra mondj nemet, amit mások próbálnak mindenáron rád erőltetni. Te fogsz a legjobban megdöbbenni azon, hogy ez most milyen könnyedén fog menni és milyen jól fog esni.

Ha elkezdesz vágyni valamire, legyen az akár a legelképesztőbb dolog, amihez soha nem volt bátorságod, akkor itt az ideje, hogy végre megpróbáld! Ne hagyd, hogy mindaz, amit a múltba beléd sulykoltak lefékezzen téged! Sokszor épp a racionálisan megtanult érvek fojtják el csíráiban az álmaidat. Ne tegyél fel magadnak olyan kérdéseket, mint: Megengedhetem ezt magamnak? Vajon szabad egy ilyen dologért ennyi pénzt fizetni? Nem vagyok ehhez már egy kicsit túlságosan öreg? Cselekedj spontán minél gyorsabban, mielőtt még lebeszélnéd magad az életed egyik legjobb élményéről!

Ezt Schilling Pétertől idéztük. És végül a következő héttel kapcsolatban álljon itt egy idézet. Érteni fogjátok:

Tanulj meg elengedni, ahogy egy ujjadra hurkolt léggömböt szélnek eresztesz: hadd szálljon, legyen az égbolté, a felhőké. Ezt rendszerint akkor tudod megtenni, ha megpillantasz valamit, amit a léggömbnél fontosabbnak vélsz, és meg akarod fogni. Akkor a régit az útjára engeded. Észre sem veszed, hogy kinyíltak az ujjaid.

Müller Péter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4213731662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása