Nesze!szer

Az önbizalom hete jön

2018. január 28.

 

zara-spring-summer-2018-campaign18934.jpg

Az előttünk álló héten kapunk némi könnyítést fentről. Asztrológiailag úgy mondanánk: jön a felmentés, gyermeki nevetések, új tapasztalások, a szeretet áramlása az, amivel találkozunk majd. Számmisztika szempontból Schilling Pétertől idézünk:

A 11-es szám energiája azért érkezik most az életedbe, hogy megerősítse az önbizalmad

Önbizalomból soha nem kaphatsz túl nagy adagot. Ez az energia pedig most azért érkezik hozzád, hogy jó alaposan feltöltsön vele. Ez egy olyan erő, amire a jövőben folyamatosan építened kell. Az önbizalmad belülről fakad és sohasem valami másban vagy valaki másban kell keresned. Az önbizalom a saját lelkeddel való mély összekapcsolódásból táplálkozik. Amikor tele vagy önbizalommal, akkor tudatában vagy annak, hogy milyen értékes vagy úgy, ahogy vagy.  

Ahhoz, hogy értékes legyél semmilyen szerepet nem kell eljátszanod és semmilyen elvárásnak nem kell megfelelned. Az idei éved legfontosabb tanulási feladata abban áll, hogy ezt a mélyen gyökeredző belső kapcsolatot felfedezd és megértsd. Össze vagy kötve egy olyan csodálatos isteni energiával, ami gondoskodik róla, hogy semmiben ne szenvedj hiányt. Minden hiány, amit megtapasztalsz abból ered, hogy ettől az energiától elzártad magad. Itt az ideje, hogy végképp lebontsd a falat, amit kettőtök közé építettél!

Az 5. hét energiáinak számmisztikai képlete

  2018.01.29
  2  9     1  11
   11        12
    2          3
          5

A 12-es és a 3-as szám energiája azért érkezik most hozzád, hogy megmutassa a bőség valódi forrását

Az eddigi összes kudarcodat és csalódásodat annak köszönhetted, hogy az örömet onnan vártad, ahonnan csupán múlandó értékek érkeznek. A külvilág nem tudja számodra megadni azt a bőséget, amit kizárólag a lelkeddel való mély összekapcsolódást követően tapasztalhatsz meg. Egyedül te vagy az, aki igazán örömet tudsz okozni önmagadnak. Te vagy az, aki pontosan tudja mire van szükséged, eddig mégis azt vártad, hogy mindezt valaki más kiolvassa a szívedből és aranytálcán nyújtsa át neked.

Ez az energia megtanít rá, hogy a korábbi csalódásaidból tanulva hogyan hívd elő önmagadból a korlátlan bőség forrását. Ez nem csupán belső spirituális élmény, hanem valódi kézzelfogható gazdagság. Bármit megkaphatsz, ha hajlandó vagy magadra vállalni a megteremtésével járó felelősséget. Ha el tudod engedni azt az elvárást, hogy a vágyaidnak az égből kellene az öledbe pottyannia, akkor egyszeriben ráébredsz, hogy te vagy az, aki bármit megadhatsz önmagadnak és ettől csupán egy szívből jövő döntés választ el téged.

Az 5-ös szám energiája azért érkezik most az életedbe, hogy egy kihíváson keresztül mutasson utat önmagadhoz

Az életed most egy váratlan kihívás elé állít téged. Nem kell megijedned ettől, mert semmi rossz nem fog történni veled. Egy feladatot fogsz kapni, amit akkor fogsz tudni sikeresen megoldani, ha a saját bőségforrásodból merítesz hozzá erőt és útmutatást. Semmi és senki nem fog tudni neked a külvilágból igazán segíteni, ezért a kérdést magadnak kell feltenned: Mit kell tennem most? Mi a helyes út? Hol találom meg a megoldást? Az lesz a legmeglepőbb, hogy a megoldás éppolyan váratlanul és meglepetés-szerűen érkezik majd, ahogy a feladat. 

Az energiák csupán azt akarják, hogy végre ráérezz az erődre és elkezdjen növekedni az önmagadba vetett hited. Azt fogod tapasztalni, hogy képes vagy egyedül is megoldani a problémát. Roppant büszke leszel magadra, hogy bíztál magadban és végül megtaláltad a kiutat. Az egész gyorsan fog történni, így még kétségbeesni sem lesz időd és nem is ez a cél. Úgy fogsz kikerülni ebből a szituációból, hogy legközelebb már azonnal tudni fogod hol kell keresned a válaszokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6613611087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása