Nesze!szer

Menyasszonyi rúzs-kisokos

2017. augusztus 19.

 

flower-achway-2574849_640.jpg

 


Járjon bármekkora felhajtással (idegbajjal), azért valljuk be, az esküvőszervezés mégiscsak életünk bulija. Ezúttal szájalni fogunk és az ajkakra helyezzük hangsúlyt. Merthogy szerintünk azoknak legalább akkora jelentőségük van, mint a hajkoronának. Melyik az a termék, ami bírja a strapát a szertartás első pillanatától kezdve a lagzi utolsó tánclépéséig? Melyik formula a legtutibb a kiszáradás elkerüléséhez? Melyik árnyalat nem csinál belőled
bohócot, inkább kiemeli a természetes szépséged? Rengeteg a kérdés, és oly széles a választék, ezért összegyűjtöttük a legtutibb esküvői rúzsokat. Csókra fel!

Mac Mehr: a tökéletes nude árnyalat
Ismerőseink körében osztatlan sikere van a MAC eme darabjának, merthogy bennük minden a helyén van: a formula, az állag, a finis, valamint a tartósság és a szín. Ára 6.000 forint körül mozog.

Colourpop Ultra matte-Lumiere 2
Az amerikai vloggerek által sztárolt Colourpop márka július közepe óta végre kis hazánkban is elérhető, az újdonságok közül pedig most külön kiemelnénk a híres-neves Ultra matte- Lumiere 2 folyékony ajakrúzst. Nem nehezíti el az ajkakat, a felvitele során pedig egészen biztosan nem keletkezik felesleges vakolat, merthogy csak leheletnyi vékony réteg kell belőle. Már elnézést a kifejezésért, de ez a brutál jó szín nagyjából tizenöt másodperc alatt megszárad, és elmozdíthatatlanná válik. Ha nem hiszed, próbáld ki tortaevéshez! Mi szóltunk!
ITT megrendelheted.

K-Lips
Amilyen nehéz őket levadászni (a mi Rossmanunkban például), érdemes tenni egy próbát a K-Lips szettekkel, hiszen szuper minőségűek, ráadásul az áruk is baráti.(1499 Ft,-) Mind a ceruzák, mind a rúzsok gyönyörűen, egyenletesen pigmentáltak, elég tartósak, bírják a gyűrődést, viszonylag gyorsan száradnak, a finisük pedig gyönyörű matt, bár nem 100%-ban érintésálló. IDE kattintva megtalálod őket. 

Rimmel Kate Moss ajakrúzsok
Ha a jól bejáratott nude árnyalatot egy fokkal vadabbra cserélnéd, javasoljuk, nézz szét a Rimmel háza táján! A Kate Moss ajakrúzsok közül ugyanis még az intenzívebb, feltűnőbb színek is könnyen viselhetőek, könnyen kenhetőek, jó az állaguk, nem szárítanak, és akár nyolc órát kibírnak. Röviden pontosan azt hozza, amit kell. Ára: 1399 Ft,-

Nektek van olyan kedvenc árnyalatotok, amit esküvőn is szívesen viselnétek?
Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1512751276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása