Nesze!szer

Angyali segítség: de melyik számot hívjam?

2017. július 02.

 

 

angyal_segitseg.jpg

Először is rá kell hangolódni a spirituális rezgésekre. Reikivel, meditációval, vagy egyszerűen csak némi nyugalommal, zenével lenyugtatni a belső zűrzavart, és megnyitni magad a szív és a lélek rezgéseinek. Ez nem valami misztikus, nehezen elérhető állapot, ez mindenkiben folyamatosan jelen van, épp csak a hétköznapok őrülete elnyomja a belső békét. 

Amikor képes vagy szeretet érezni, más lesz a vibrálás benned, körülötted, és más  fény árad belőled. Ez vonzza a hasonló hullámhosszú spirituális energiát, és ha elég erős a fény, az felemeli az árnyékokat, hogy növekedhess és gyógyulhass. Gondolj a kérdésedre, vagy arra a területre az életedben, amihez segítséget szeretnél kérni, és kérd is. Hangosan vagy magadban, az mindegy, de tudd és hidd, hogy meg fogod kapni. És amikor valamilyen válasz érkezik, a legfontosabb, hogy vizsgáld meg, milyen hatással van rád. Állj meg egy pillanatra, és nézegesd a gondolatot, elképzelést: milyen hatással van rád?

Ha járatos vagy az ilyesmiben, koncentrálj a csakráidban levő energiákra: milyen érzés? Félelmet, aggodalmat érzel, vagy békét, nyugalmat és örömöt? Amikor mindezeket megvizsgáltad, nézd meg, mi rejlik mögöttük.Igyekezz minél jobban lecsendesíteni az elméd, és hagyd, hogy a tested és a lelked beszéljen hozzád. Amikor teljes békét érzel magadban mindenféle negatív emóció nélkül, akkor tudod, hogy a lehető legjobb megoldást, iránymutatást fogadtad el. 

Ritkán létezik egyetlen válasz egy kérdésre. Általában számos lehetőség is adódik, és mindegyik valamilyen mértékben előnyös eredményeket hoz majd. A lényeg, hogy azt találd meg, ami veled abban a pillanatban a legjobban összhangban van. A segítő konkrét mivolta nem lényeges. Az a fontos, mit kezdesz a tanáccsal, amit kapsz, hogyan viszonyul ez az életedhez, és hogy milyen konkrét lépéseket teszel, miután összekapcsolódtál a saját isteni bölcsességeddel.

Anna.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1812634929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása